Nyhet

Bilder av HTCs neste toppmodell har lekket

Stadig mer er kjent om HTC M8.

Er dette HTCs neste toppmodell?
Bildet av forsiden på det som skal være HTC M8 likner lite på designene vi tidligere har sett.
Tidligere har vi sett dette bildet som skal vise baksiden på HTC M8. Legg merke til at telefonen har to separate LED-lys ved siden av kameraet.Foto: @htcfamily_ru
Dette bildet dukket opp i begynnelsen av februar, og viser en telefon med svært tynn ramme rundt skjermen.Foto: @htcfamily_ru / Mobiltelefon.ru

HTCs neste toppmodell har vært gjenstand for mange spekulasjoner. Dagens HTC One er i ferd med å bli ett år gammel, og det er på tide med en utskiftning. Modellen som skal erstatte den omtales hovedsaklig som HTC M8, og nå har det lekket nye bilder av telefonen.

Lekkasjen er det Twitter-kontoen @HTCFamily_RU som står for. For to uker siden delte den samme Twitter-kontoen et bilde av det som skal være baksiden på HTC M8. Det var første gang vi fikk se de to kameralinsene telefonen ifølge ryktene skal komme med.

Les også: HTC One Two kommer i februar/mars

Blank metalloverflate

Også det nye bildet som er lekket viser baksiden på den nye telefonen. Denne gangen er det en telefon med helt blank metalloverflate som vises på bildene. Det er også andre små forskjeller i designen. For eksempel har de to kameralysene "flyttet sammen", slik at de stikker ut av ett hull i baksiden på telefonen.

På det nye bildet ser telefonen også noe rundere ut enn på ryktebildet som dukket opp tidlig i februar.

Vi har tidligere sett en svart utgave som har blitt presentert som HTC M8. Men her er det ikke alt som stemmer. Både det nye og det gamle bildet viser en telefon som tilsynelatende mangler snarveisfelt. Ryktene skal nemlig ha det til at HTC har flyttet Android-snarveiene inn på mobilskjermen.

Les også: HTCs neste toppmodell har lekket

Fugler i mosen?

Men telefonen som vises på det eldste bildet har langt smalere rammer rundt skjermen, og ingen HTC-logo på forsiden. På det gamle bildet er også nærsensor, og lyssensor, fortsatt på venstresiden av høyttalergrillen øverst på telefonen.

Det nye M8-bildet viser en telefon med et tykt, svart, felt med HTC-logoen på, under skjermen. I tillegg har sensorene blitt flyttet til høyre side av høyttalergrillen.

Hva dette betyr er uvisst. Ofte betyr det at ett av bildene ikke viser det reelle produktet, men det hender seg også at det handler om prototyper på veldig forskjellige stadier i utviklingen.

Les også: HTC One-ettefølger kan få unikt kamera

Hva skal mobilen hete?

HTC M8 har flere mulige navn. Vi kjenner den som både HTC One Two, One 2, og bare HTC Two. Hva den faktisk blir hetende er altså foreløpig helt ukjent.

Det ventes å bli en forholdsvis toppspesifisert telefon, med Snapdragon 800-brikke fra Qualcomm, og full-HD-skjerm. De doble kamerasensorene på baksiden skal gi telefonen mulighet til å refokusere bilder etter at de er tatt.

Den såkalte Ultrapixel-sensoren i hovedkameraet skal ha økt i oppløsning fra fire, til fem megapiksler.

Datoen for lanseringen er nå bekreftet. Lanseringen finner sted samtidig i New York og London den 25. mars klokken 16:00.

HTC er ikke alene om å nærme seg storlanseringer. Les mer om ryktene i forkant av Mobile World Congress i Barcelona »

(Kilder: @HTCFamily_ru via bgr.com)

Les også
Nå kan du se bilder tatt med OnePlus One
Les også
Vinn eller forsvinn for HTC
Les også
Nå vet vi hva dobbeltkameraet i nye HTC One skal brukes til
Les også
Nye bilder av HTCs neste toppmodell har lekket
Les også
HTC med fargerike mellomklassemobiler
Les også
HTCs neste minimodell er lekket
Les også
HTC One-etterfølger kan få unikt kamera
Les også
HTCs neste toppmodell har lekket
annonse