Til hovedinnhold

Nettleverandørene slaktes

På Teknofils speedometertjeneste er det åpnet for at du kan legge igjen karakter og din mening om din nettleverandør. Så langt er resultatet svært nedslående for Norges teletilbydere.
Test din egen hastighet og si din mening om nettleverandørene her.
Ingen over fire
Det er nemlig ikke en nettleverandør som får over karakteren fire i snitt av dere lesere. De fleste ligger sågar meget lavt med karakteren to i snitt. Spesielt gjelder disse de store nettleverandørene som ikke overraskende har fått mest stemmer. Dere lesere legger heller ikke skjul på hva dere mener om nettleverandørene.
- Hjelpe meg, finnes ikke dårligere bredbåndsleverandør enn Nextgentel, betaler 400 kr i måneden for litt over 2700 kbps! Nextgentel, skjerp dere!! skriver en leser om Nextgentel sitt tilbud.
Samtidig skal det påpekes at det kommer noen lyspunkter innimellom også for de store selskapene. Dette hjelper derimot lite når gjennomsnittet havner på karakteren to, den nest dårlige i skalaen.


Teknofils lesere er jevnt over lite fornøyd med sine nettleverandører skal vi tro kommentarene dere legger igjen.
- Utfordring for bransjen
Telenor er ikke overraskende den leverandøren som har blitt kommentert flest ganger. Også de havner på karakteren to i snitt. Informasjonssjef Anders Krokan er ikke overbegeistret over å få denne karakteren hos våre lesere.
- Det er ikke morsomt for oss å få terningkast to. Av kommentarene ser jeg at det er mange forskjellige årsaker til denne lave scoren. Det er vanskelig for meg her å gå inn på alle områdene dette omfatter, men generelt kan jeg si at når det gjelder bredbåndshastigheter, hender det at forventningene er høyere enn det som blir levert. Her har både Telenor og bransjen for øvrig en utfordring, det er viktig at vi ikke overselger. Vi kan aldri gi en garanti på ADSL-hastighet, men vi i Telenor erkjenner at vi kan bli bedre på å skape realistiske forventninger. Dette forsøker vi å ta grep om. Våre intern-undersøkelser viser heldigvis et mer oppløftende bilde. De aller fleste er fornøyd med oppnådd hastighet, men også her har vi en gruppe som ikke er fornøyde. Både disse innspillene og kommentarene fra Teknofil-leserne tar vi med oss i det videre arbeidet med å forbedre produktene våre, skriver han til Teknofil per mail.


Ikke alle er like fornøyde med resultatet de får på vårt speedometer.
Lyse er de som så langt kan glede seg mest over Teknofils lesere sine tilbakemeldinger. De ligger med en gjennomsnittsvurdering på karakteren fire og stiller med flere femmere og seksere blant enkeltvurderingene. Samtidig er det tydelig at noen lite positive enere trekker ned.

Her kan du selv teste din netthastighet og legge inn vurdering på din nettleverandør.

Mer om
annonse