Nyhet

Sony lanserer øreplugger med knøttsmå drivere

Tilbyr nye modeller for ulike brukergrupper.

Sony har lansert en ny serie med øreplugger som later til å dekke områder fra helt vanlig bruk til bruk innen sport og trening.

Til tross for sine ulike virkeområder har alle de nye ørepluggene én ting til felles – de benytter seg alle av Sonys nye BA-drivere, som skal tilby den samme dynamiske rekkevidden som ved drivere på 13,5 mm, men i en mindre størrelse.

Ulike behov

Ørepluggene XBA-1, XBA-2, XBA-3 og XBA-4 tilbyr henholdsvis én (full range), to (full range og woofer), tre (full range, woofer og tweeter) og fire (full range, woofer, tweeter og super-woofer) BA-drivere.

For de med en mer krevende bruk av ørepluggene, som for eksempel ved trening, tilbyr Sony XBA-S65 – som er vanntette og dermed kan vaskes uten problemer.

Også Bluetooth og støykansellering

XBA-BT75 er et trådløst Bluetooth-headset, og Sony har designet det slik at batteriet og kontrollbrikken har blitt integrert i selve ørepluggene – noe som gir en mer kompakt form.

Sony har heller ikke glemt støykansellering, og modellen XBA-NC85D skal visstnok være en av de minste og letteste ørepluggene av denne typen tilgjengelig på markedet i dag. I tillegg skal batteritiden for aktiv støykansellering være opptil 20 timer, og effekten på blokkering av bakgrunnsstøy skal være oppe i 97,5 prosent.

De nye ørepluggene vil først dukke opp på asiatiske markeder i november, men det er ennå ikke kjent når de vil bli lansert i Europa.

Flere bilder:

XBA-1-ip

XBA-2-ip

XBA-3-ip

XBA-4-ip

XBA-BT75

XBA-NC85d

(Kilde: iPodNN)

Les også
Nytt trådløst headset fra Logitech
Les også
Sony slipper PSP-øreplugger
Les også
Stilrent surround-hodesett fra Sony
Les også
Ultimate Ears 400vi
annonse