Tek.no

Nyhet Sony Ericsson med ny designmobil

Sony Ericsson lanserer Xperia ray.

Lekker designmobil med Android

22 Juni 2011 15:28

Forsiden

Sony Ericsson presenterte i dag smarttelefonen Xperia ray under CommunicAsia 2011 i Singapore. Xperia ray har velkjent Sony Ericsson-design og er kun 9,4mm tynn. Telefonen har 3,3-tommers skjerm og er bygget på siste Android-plattform for smarttelefoner (Gingerbread 2.3).

- Xperia ray er fullpakket med egenskaper, som 1Ghz-prosessor, Reality Display-skjerm med Mobile BRAVIA Engine, 8,1mp-kamera med Exmor R-sensor for mobil og HD-videofunksjonalitet.

Xperia ray har også kamera på forsiden, ripebestandig skjerm med høy oppløsning og lysstyrke og integrerte berøringstaster. Med Sony Ericssons Facebook inside Xperia™-applikasjon får brukere som ønsker det også en integrert sosial brukeropplevelse.

Med tilgang til Google-tjenester og mer enn 200 000 applikasjoner gjennom Android Market™, er Xperia ray en telefon for den som søker underholdning på smarttelefon, heter det i pressemeldingen.

– Xperia ray vil appellere til den som ønsker seg alle muligheter i et lekkert design.
Det har vi fått til ved å bruke førsteklasses materialer og bygge inn Sonys multimedieegenskaper, sier Anniken Amdam, markedssjef i Sony Ericsson Norge.

Sony Ericsson Xperia ray blir tilgjengelig fra Q3 2011.

Gå til neste side for å se spesifikasjonene på Sony Ericsson Xperia ray.

Les også