Tek.no

Nyhet

Her er de nye spill-hodetelefonene til Monster

Og Norge er det første landet som får dem.

Monster
25 Mar 2013 15:14

Monster, gutta bak Dr. Dre-hodesettene, går nå sammen med EA Sports og slipper et nytt hodesett. De heter MVP Carbon, og kommer i både hvit og sort utførelse.

Ifølge selskapet selv skal MVP Carbon være det ultimate hodesettet for spilling, og samtidig egne seg like godt til de som vil høre på musikk.

Surroundlyd

Det nye hodesettet stiller med 5.1 surround-lyd, men i motsetting til modeller som Tiamat 7.1, er det snakk om en digital emulering av lyden. MVP Carbon har nemlig bare ett høyttalerelement i hver klokke, men med litt digital drahjelp skal surround-følelsen være sikret.

De har kalt teknologien «Monster HDHS», som er utviklet sammen med selskapet AstoundSound. Elementet som lager lyden er 30 millimeter i diameter.

Hodesettet kommer med myke puter under hodebøylen og et skinn-imiterende stoff på putene som legges mot øret. Det støtter også de fleste plattformer, noe som innebærer både PC, PlayStation, Xbox 360 og Wii.

MVP Carbon vil vises frem for første gang under årets The Gathering, og har en anbefalt utsalgspris på hele 2198 kroner.

Skal du på The Gathering i år?
Her har du 10 jungeltips »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Sony har sluppet nytt råtass-hodesett
Les også
ACS T1 Live!: Disse er ren terapi for ørene dine
Les også
Corsair Vengeance 2000: Stort, solid og trådløst hodesett
Les også
Disse 7.1-hodetelefonene vibrerer
annonse

Les også