Til hovedinnhold

Slåss fra hesteryggen i Skyrim

Ny PC-oppdatering åpner for kampmuligheter.

Under DICE 2012 tidligere i år viste Bethesdas Todd Howard frem en video som blottla hva The Elder Scrolls V: Skyrim-utviklerne hadde puslet med i ukene etter lanseringen av storspillet. Videoen viste alt fra gigantiske gjørmekrabber til høvet for å spille som en flyvende vampyr. Howard var likevel forsiktig med å love at videoens innhold ville dukke opp i spillet, men sa at han håpet at noen av tingene ville dukke opp i fremtidige oppdateringer.

Nå har Bethesda annonsert at rollespillets neste oppdatering vil åpne opp for muligheten til å felle fiender fra hesterygg, både med nærkamps- og langdistansevåpen. Oppdateringen vil i første omgang komme til PC, og det er for øyeblikket uklart når konsolleiere vil kunne hugge ned drager og bjørner fra sin trofaste ganger.

Dersom du klør i fingrene etter å holde tømmene og sverdet samtidig, er det mulig å laste ned en betatest av oppdateringen gjennom Steam allerede nå. Husk bare å ta en sikkerhetskopi av lagringsfilene først, siden filene som lagres under betatesten ikke kan åpnes i tidligere utgaver av spillet.

Utvidelsespakke på trappene

Dette er ikke første gang Bethesda oppdaterer The Elder Scrolls V: Skyrim med nytt innhold hentet fra denne videoen. For bare et par uker siden kunne Kinect-eiere smykke seg med muligheten til å rope ut de dramatiske drageropene i stua, noe som i lengden sikkert er frustrerende for eventuelle samboere og husdyr.

Det er heller ikke veldig lenge til Bethesda slipper nytt nedlastbart innhold til spillet i tilleggspakken Dawnguard. Vi håper å få se mer til pakken under årets E3 om knappe to uker, der vi stiller mannsterke med tre utsendte skribenter.

Les også: Anmeldelse: The Elder Scrolls V: Skyrim Les også: Skyrim-utvidelsen heter Dawnguard

annonse