Nyhet

Ring med én hånd og surf med den andre

HTC lanserer en minitelefon som du kan bruke ved siden av smarttelefonen.

Taiwanske HTC lanserer nå et produkt utenom det vanlige. Mens smarttelefonen HTC Butterfly er en mer eller mindre vanlig smarttelefon med en skjerm på fem tommer, er det imidlertid følgesvennen, HTC Mini, som virkelig stjeler showet. Du kan nemlig bruke minitelefonen mens du bruker smarttelefonen.

Tar småoppgavene

HTC Mini.Foto: HTC

Kjøper du HTC Butterfly, får du altså med deg en minitelefon på kjøpet. Hensikten med telefonduoen er ifølge HTC å stagge trenden med stadig voksende mobilskjermer.

Med HTC Mini skal den tradisjonelle mobilen få lov til å være nettopp en mobil. Mens smarttelefonen ligger plassert i lomma eller veska, kan du bruke Mini til å ringe og foreta enkle oppgaver.

Forbindelsen mellom de to telefonene skjer via Bluetooth eller NFC, og utformingen på småen skal i tillegg være mer ergonomisk korrekt.

Flere bruksområder

Andre virkeområder inkluderer påminnelser fra smarttelefonen til den lille mobilen, samt et vikariat for å fungere som fjernkontroll. Sistnevnte gjelder hvis smarttelefonen er knyttet opp til en TV.

Mini kan videre brukes som en ekstra utløser for kameraet på hovedmobilen, eller som sporhund. Minitelefonen får nemlig den store til å lage lyder når man søker etter den blant puter i sofaen.

Det er i første omgang kineserne som er så heldige å få ta i bruk telefonduoen, og foreløpig er det kun HTC Butterfly som har en slik kompanjong.

Vi er på Facebook!

Se reklamen for HTC Mini på YouTube:

(Kilde: HTC)

Les også
HTC lanserer 4G-mobil
Les også
HTC Windows Phone 8X: Kul mobil med enkelte barnesykdommer
Les også
Ett døgn med Windows Phone 8
Les også
Neste år snakker vi om "supermobiler"
Les også
HTC One X+: HTCs beste mobil er blitt enda bedre
annonse