Tek.no

Nyhet

Vi er godt i gang med IFA

Kaoset råder på messeområdet, men vi er i det minste på plass.

Rolf B Wegner
30 Aug 2012 17:34

Hardware/Berlin: Det er enda en dag til elektronikkmessen IFA braker løs her nede i Berlin. Likevel har det vært et solid trøkk i et par dager nå. Man skulle kanskje ikke tro det, men vi har vært her i omtrent et døgn allerede. Store problemer med logistikken på messeområdet og tilkoblingen mot nett har likevel gjort at vi ikke har fått sagt at vi var på plass før nå.

En rekke produsenter har allerede sluppet produkter og omtaler det som en IFA-lansering, til tross for at IFA enda ikke har startet offisielt.

LG var tidlig ute med et flere skjermer. Blant annet kom det frem at 4K-modellen på 84 tommer skulle komme til Europa nå, samt en lansering av hybridskjerm, TM2792.

Sony var også et av selskapene som startet tidlig. På pressekonferansen i går ettermiddag trakk de blant annet frem en TV på 84 tommer som kunne by på 4K-oppløsning. De kommer også med det de omtaler som en personal 3D viewer, en dings som mest av alt minner om et par solide slalom briller med litt ekstra. Her får du en liten skjerm for hvert øye, hvilket fjerner crosstalk.

I dag har vi vært på mye moro, men det kommer det egne saker om utover kvelden og morgendagen. Her kommer det sniktitter, lanseringer og annet snadder, så følg med!

Les også
Bli brillefin til film og spill
Les også
Sony lanserer hybrid-PC
annonse

Les også