Til hovedinnhold

Philips lanserer stilsikre TV-er

Med design tilpasset det moderne hjem.

Philips har annonsert to nye DesignLine-TV-er som skal bli vist frem på messen IFA 2011 i september. De to utgavene heter DesignLine Edge og DesignLine Tilt, hvorav førstnevnte dukker opp i hvitt, og sistnevnte i svart.

Edge-modellen har et design i lyse materialer og kommer utstyrt med passiv 3D-teknologi, Ambilight, USB-opptak og Internett-funksjoner. Med på kjøpet får man også en eksklusiv oval fjernkontroll, som først ble introdusert i 2010.

Lyst design

DesignLine Edge inneholder flere av Philips nyeste TV-teknologier. En av disse er Easy 3D, som er en variant av passiv 3D. Med Easy 3D-teknologi har man kun bruk for billige, polariserende 3D-briller, som slipper unna både batteribruk og flimmer.

Av andre funksjoner på Edge finner vi en innebygget nettleser, samt Philips egen Internett-plattform NET TV – som kan tilby enn appbutikk og diverse video-on-demand-tjenester (VOD). Man kan koble til nettet enten via en kabel eller trådløst med WiFi.

Se en video om DesignLine-TV-ene her:

Videre har Edge en Pixel Precise HD-bildemotor med 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR), USB-opptaker og Edge LED – som skal redusere strømforbruket betraktelig.

Philips DesignLine Tilt 4906

Edge skal kunne bli plassert på et lavtstående møbel med en helling på seks grader. Ifølge Philips skal det hvite designet skal være tilpasset det moderne hjemmet og være et alternativ til den svarte estetikken som er dominerende i dag.

Den billigere modellen DesignLine Tilt har et svart design, er HD Ready, har en oppdateringsfrekvens på 50 Hz og muligheter for USB-avspilling.

Pris og tilgjengelighet

Philips DesignLine Edge kommer til det europeiske markedet i størrelsene 32 og 42 tommer, med veiledende priser på henholdsvis 1199 og 1399 euro, eller 9400 og 11 000 kroner. DesingLine Tilt blir tilgjengelig i 22 og 26 tommer, men prisen er ennå ikke kjent på disse.

Skjermene blir stilt ut på IFA 2011, som vil bli avholdt i Berlin mellom 2. og 7. september i år. Les mer på IFAs nettside.

(Kilde: FlatspanelsDK)

annonse