Til hovedinnhold

Sony slipper nye Vaio-modeller

Kan bli godt nytt for travle studenter.

Sony

Sonys bærbare VAIO E-serie har nå fått et nytt tilskudd. VAIO 11 er den mest kompakte i serien, og retter seg mot dem med ekstra mobile behov.

Liten og nett

Skjermen måler kun 11,6 tommer og har en oppløsning på 1366 × 768. Dermed er PC-en enkel å ta med seg, men ifølge Sony likevel en fullverdig underholdningsmaskin.

Sony VAIO E-serie 11.Foto: Sony

Innmaten byr blant annet på tokjerners AMD E2 APU-prosessor på 1,7 Ghz og et integrert Radeon HD 7340 skjermkort, samt Sonys xLOUD lydteknologi som skal sikre brukbart volum på filmer og spill.

Videre har Sony puttet inn 4 GB DDR3-minne og en harddisk på 500 GB. Tilkoblingsmulighetene omfatter Wi-Fi, Bluetooth 4.0, to USB 2.0-porter, en USB 3.0-port, VGA og HDMI.

Rask oppstart

I likhet med de foregående modellene i serien kommer VAIO 11 med Rapid Wake-løsningen som skal sørge for raskere oppstart fra dvalemodus.

Om du har for vane å tømme mobilen for strøm mens du er på farten kan maskinen dessuten brukes til å lade mobilen via USB-porten, en funksjon som kan benyttes selv når maskinen er avslått eller i dvale.

VAIO E 11 leveres for øvrig med den samme "overlappende" designen som tidligere, i fargene sort, hvit og rosa. Batteritiden oppgis til rundt seks timer og vekten er på 1,4 kilogram. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent.

(Kilde: Pressemelding)

annonse