Tek.no

Nyhet

Fjordkraft lanserer nye abonnement for alle under 30 år

Dobbel data tre måneder i året.

Stein Jarle Olsen, Tek.no
15 Aug 2019 10:24

Fjordkraft Mobil lanserer abonnementene Fjordkraft Mobil Ung. Disse vil ha de samme datamengdene inkludert som de vanlige Fjordkraft-abonnementene, men ha to vesentlige forskjeller.

  • Alle Ung-kunder vil få Fjordkrafts såkalte «fordelspriser», altså prisene som vanligvis er forbeholdt kunder som også har strøm fra Fjordkraft i veggen.
  • Tre måneder i året – april, juli og desember, vil Ung-kundene få dobbel datamengde, uten å måtte gjøre noe ekstra.

– Det er mange unge som ikke velger strømleverandør, eller betaler strømmen selv. Derfor har vi valgt å tilby våre rimeligste priser til de under 30 år, selv om de ikke er strømkunder hos oss, sier konserndirektør for privatmarkedet i Fjordkraft, Christian Kalvenes, i en pressemelding.

Blant de billigste

Fjordkraft kjørte i vår og sommer en kampanje hvor strømkundeprisene var tilgjengelige for alle, men den er nå over.

Ung-kundene vil automatisk ha tjenesten datakontroll aktivert, som sperrer for dataforbruk når kvota er nådd. Som på andre abonnement vil også EU/EØS-roaming være inkludert. Abonnementet vil kunne bestilles og betales av andre, så lenge brukeren av abonnementet er under 30 år.

Slik er Fjordkraft Ung-abonnementene sammenliknet med konkurrentene:

Som vi ser er fordelsprisene til Fjordkraft blant de billigste, spesielt i de rimeligste kategoriene. Dobbel data tre måneder i året er således en fin bonus.

Fjordkraft er for øvrig ikke de eneste som satser på de yngre. Ice lanserte tidligere i år et «gratis» mobilabonnement for barn under 13 år.

annonse