Til hovedinnhold

Felles mobilsurf-pris hos TeliaSonera i Norden

Abonnementet de presenterer heter Connect i Norden, og baserer seg på bruk av PC og innstikkskort.

- Med lanseringen av Nordic Connect innfører vi makspris og gir kunden muligheten til å laste ned opptil 200 megabyte om dagen for 100 kroner. Eksempelvis tilsvarer dette muligheten til å laste ned 200 forsider på vg.no daglig, sier NetComs produktsjef for mobilt bredbånd, Øystein Opdal.

Større forutsigbarhet

Initiativet er delvis et svar på den siste tidens fokus på roamingpriser for mobilkunder på sommerferie. Prisene på datatrafikk i utlandet varierer stort, og NetCom har tidligere i sommer advart reisende om å ta med seg bruksmønsteret hjemmefra utenlands i sommer.

- Med Nordic Connect får reisende i Norden en langt større forutsigbarhet. Samtidig tilrettelegger vi for at kundene unngår å få regninger fra utlandet som det kan være vanskelig å håndtere, sier Opdal.

Tak med hull i

Til tross for taket på 100 kroner har NetCom valgt å innføre det de kaller ”fair usage”-prinsippet.

- For å redusere uhemmet bruk setter vi samtidig en grense på 200 megabyte daglig. Utover dette koster det 10 kroner megabyten, sier Opdal.

Produktsjefen presiserer at det er svært viktig å velge riktig operatør når man benytter seg av Nordic Connect-tilbudet. Tilbudet gjelder når du er tilkoblet følgende operatører i TeliaSoneras nett:

Telia (Danmark), Telia (Sverige), Sonera (Finland) og Omnitel (Litauen)

Mer om
annonse