Til hovedinnhold

Nå kan du laste ned filmer som app

Apple og Warner Bros. har nylig kunngjort og lansert en "banebrytende" funksjon for Apple-produkter som iPad, iPhone og iPod Touch – en nedlastbar app som gir tilgang til filmene The Dark Knight og Inception, og eksklusivt bonusmateriale.

Applikasjonene er gratis å laste ned, men gir da bare fem minutters smakebiter av filmene og deler av ekstramaterialet. Hvis man ønsker å kunne se hele filmen og få tilgang til alt av bonusmateriale, koster det 6 pund (55 kroner) for The Dark Knight og 11,49 pund (106 kroner) for Inception.

Man vil da kunne få laste ned eller streame filmen et uendelig antall ganger, og få glede av ekstramaterialet som inneholder blant annet spill, trivia, filmmusikk og storyboard.

Sosial filmtitting

"Warner Bros. tilbyr mer enn 100 millioner Apple-brukere en innovativ og ny måte å oppleve deres favorittfilmer på", sier Thomas Gewecke – leder i Warner Bros. Digital Distribution, som fortsetter:

"Å se på film er en sosial aktivitet for mange og disse app-utgavene er de første mobilproduktene som blir levert på en global skala. De tilbyr en fullstendig tilkoblet opplevelse, som gjør at seere kan interagere med andre fra hele verden i sanntid gjennom Facebook og Twitter."

Warner planlegger å lansere flere filmer i denne tjenesten fremover, inkludert helt nye filmer og gamle klassikere.

Er dette en idé som har noe for seg? Diskuter gjerne i kommentarfeltet under!

(Kilder: Home Cinema Choice, iTunes (1), iTunes (2))

annonse