Nyhet

Første test av Nokia Tube

I testen til Mobile Review av Nokia 5800 Xpress Music – populært kalt Tube – kommer det fram at ”Iphone-dödaren” er så forskjellig fra Iphone, at de to mobilene rett og slett ikke er spesielt sammenlignbare. Den svært detaljerte testen gjennomgår de ulike funksjonene ved Nokia Tube, og viser blant annet bilder av rekke mobiler ved siden av denne, for at du skal kunne sammenligne størrelsen.

Testerne hadde problemer med å finne noe å trekke ned på når det gjelder kvaliteten på Nokia Tube. I forhold til Iphone, mener Mobile Review at de to mobilene er så forskjellig at de ikke kan sammenlignes, men at Nokia 5800 Xpress Music har en klar fordel over Apple-mobilen. I tillegg er prisen på drøye 2.300 kroner langt lavere – i forhold til de funksjonene du får – på Nokia Tube, sammenlignet med alle andre mobiler på markedet, også Nokias egne mobiler, ifølge Engadgetmobile.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

From Russia with love?

Nokia 5800 Xpress Music er allerede i butikkene i Russland, men vil ikke komme til de fleste europeiske markedene før i 2009, inkludert Norge. Grunnen til det er at Nokia ikke vil ødelegge for andre Nokia-mobiler som allerede er i salg før jul, med tanke på at Nokia-mobilen vil bli relativt billig.

Mobilprodusenten satser nemlig på at Nokia Tube vil bli en bestselger i Europa.

- Bedre enn Iphone

I sammenligning med den populære Iphone, virker Nokia 5800 Xpress Music lovende. Mobile Review skriver følgende i sin test:

En annen ting som er verdt å nevne om 5800 Tube, er at den rett og slett ikke vil møte noen konkurrenter på markedet – Apple Iphone er en dyr, mote-mobil som har blitt strippet for mange standardfunksjoner, så en sammenligning mellom disse to telefonene, blir litt søkt. Den (Iphone, journ.anm.) har mykere og lekrere menyer, tilsvarende videomuligheter, men det er omtrent alt – faktisk har bare Iphone rundt en tidel av det Nokia 5800 kan tilby, med tanke på funksjonalitet. Det ville ikke vært rettferdig å sette de i samme liga, for så å plukke på Iphone for alle manglene. Så la Iphone forbli det ultimate valget for alle moteriktige mobilbrukere, mens Nokia 5800 vil bli valget for alle som er ute etter en allsidig ”do-it-all”-løsning.

Les hele testen på nettsidene til Mobile Review.

Les også
Ny software til Nokia 5800
Les også
Nokia Tube er på markedet
Les også
Nye billigmobiler fra Nokia
Les også
Se reklamefilmen for Touch HD
Les også
Surf på mobilen med disse abonnementene
Les også
- Nokia må levere supermobil
Les også
Offisielt bilde av Nokia Tube?
Les også
Nokias Iphone-rival én uke unna
annonse