Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dette er redaksjonens anbefalte Green Weekend-kjøp

Spar penger, men gjør det på riktige produkt.

Alle elsker tilbud, men det er fort gjort å se seg blind på lave priser. For det handler ikke bare om å kjøpe noe som har blitt satt ned i pris hvis produktet uansett er dårlig.

Denne helgen har bransjen bestemt seg for at «Green Weekend» skal feires. Vi måtte google oss frem for å se at dette tydeligvis er et konsept skapt av CDon som opprinnelig hadde en «Green Friday». Konseptet har nå forvandlet seg til å overta hele helgen, og er å finne i en rekke forskjellige butikker. Ikke like tradisjonelt som Black Friday altså, men hvem bryr seg vel om tradisjoner hvis vi kan få billige dingser?

Vi har tatt en titt på hundrevis av tilbud i norske nettbutikker, og plukket ut de vi synes gir deg et godt produkt til en lav pris. Dette er produkter vi har testet selv og gitt en god karakter, og hvor prisene enten er rekordlave, eller i hvert fall lave nok til å kunne kalles et godt kjøp.

Våre anbefalte Green Friday-tilbud

B&O Play BeoPlay H7
Fantastisk trådløs lyd

B&O Play BeoPlay H7

Vi har virkelig sansen for Beoplays hodetelefoner, og deres trådløse serie har toppet listene våre det siste året. H7-utgaven savner støykansellering (da bør du heller sjekke ut H9), men byr til gjengjeld på fantastisk god lyd og et skikkelig lekkert design. Anbefales på det sterkeste.Les samletest av trådløse hodetelefoner her »

Beats by Dr. Dre Solo3
Lekre trådløse hodetelefoner fra Beats

Beats by Dr. Dre Solo3

fra 1699:-

Selv om Beats Solo3 ikke nådde helt opp i toppen på vår samletest av trådløse hodetelefoner fikk den likevel et anbefalt-stempel. Hodesettet kunne by på overraskende god lyd (dog litt mye bass), god komfort og veldig lang batteritid. Dette hodesettet er forøvrig ekstremt lett å sette opp mot en iPhone, ettersom de har Apples nye W1-brikke innebygd.Les samletesten vår av trådløse hodetelefoner her »

HP Spectre 13 (F4W32EA)
En lekker ultrabook som nå koster under 10 000 kroner

HP Spectre 13 (F4W32EA)

Superlativene haglet da vi testet denne HP-maskinen i fjor. God ytelse, god skjerm, bra pekeplate og lang batteritid, alt sammen dyttet inn i en syltynn og lekker pakke. Modellen som nå er på salg er også den varianten vi anbefaler deg å gå for - med 256 GB lagring og en god nok prosessor.Les hele testen vår av HP Spectre her »

Huawei Honor 8 32GB
En prisgunstig toppmobil har blitt enda billigere

Huawei Honor 8 32GB

fra 5541:-

Honor 8 imponerte oss stort i fjor. Den ga utrolig mye ytelse uten å koste skjorta, og fikk umiddelbart et anbefalt-stempel av oss. Nå har prisen falt til rekordlavt nivå, og koster deg nå mindre enn 3000 kroner. Helt klart «value for money»!Les testen vår av Huawei Honor 8 Her »

HyperX Cloud Revolver
En solid prisreduksjon på et godt spillhodesett

HyperX Cloud Revolver

fra 1295:-

Vi begynner listen vår med et behagelig spillhodesett fra Kingston. Da vi testet dem satte vi dem opp i duell mot Steelseries Siberia 350, hvor HyperX Cloud Revolver kom ut seirende ut av kampen. Vi ga plusspoeng for både komfort, lyd og konstruksjon.Les testen vår av Kingston HyperX Cloud Revolver her »

LG G6
En av årets kuleste toppmodeller på salg

LG G6

fra 4616:-

LG G6 har det aller meste vi ser etter i en toppmodell i 2017. Den har en enorm skjerm som går nesten helt ut i kantene, god maskinvare, et veldig bra kamera og til og med vanntetthet. Hvis du synes det er noe herk med buede skjermkanter er LG G6 også et godt valg, ettersom den er helt flat. Nå har prisen gått ned en tusenlapp, noe som gjør det til et ekstra godt valg.Les hele testen vår av LG G6 her »

Logitech G502 Proteus Spectrum
Spillmusen for deg som vil ha det beste

Logitech G502 Proteus Spectrum

fra 2564:-

Vi skrev at Logitechs spillmus er «overlegen på de fleste punkter», og satte pris på både antallet knapper, programvaren som følger med og den herlige ergonomien. Denne spillmusen er spesielt god for deg som bruker såkalt «fullhåndsgrep», fremfor «klogrep».Les vår samletest av spillmus her »PS: Lillebroren G402 er også på tilbud i dag til under 200 kroner, men den har vi ikke testet.

Logitech UE Megaboom
Vanntett Bluetooth-høyttaler med god lyd

Logitech UE Megaboom

fra 2232:-

Det finnes drøssevis av bluetooth-høyttalere på markedet, og vi har testet mange av dem. I vår samletest kom Logitechs høyttaler på en god andreplass, mens det var Sonys bluetooth-høyttaler som vant. UE Megaboom fikk imidlertid plusspoeng for å by på god lyd og for å være vanntett, men prisen var litt høy. Sistnevnte problem er nå løst, når prisen har sunket til 1390 kroner.Les samletesten vår av Bluetooth-høyttalere her »

Motorola Moto G4 Plus
Fjorårets beste mobiltilbud har blitt enda billigere

Motorola Moto G4 Plus

I fjor ga vi 10/10 til Motorola Moto G4 Plus og kalte mobilen den beste du kunne få for 2500 kroner. Nå har prisen falt helt ned til 1590 kroner på Cdon! Selv om oppfølgeren har kommet (vi kommer med test snart!) kan vi likevel trygt si at 2016-modellen fortsatt er et knallgodt kjøp.Les hele testen vår av Motorola Moto G4 Plus her »

Netgear Nighthawk X4S R7800
En knallgod ruter som nå har også har en knallgod pris

Netgear Nighthawk X4S R7800

fra 2783:-

Vi kalte Netgear Nighthawk X4S den beste ruteren til under 3000 kroner da vi testet den, og anbefalingen står fortsatt nå som prisen er under 1500 kroner.Les testen vår av Netgear Nighthawk X4S her »

Netgear Nighthawk X6
Et beist av en ruter som nå har fått en overkommelig pris

Netgear Nighthawk X6

fra 2290:-

Vi digget denne Netgear-ruteren da vi testet den, og hadde nesten bare lovord å komme med. Men prisen på over 3000 kroner var stiv, selv om vi likevel synes den var verdt det. Nå har imidlertid prisen halvert seg, og gjør dette til en ekstremt god ruter til en veldig hyggelig pris.Les testen vår her »

TP-Link HS100
Den beste smarte strømpluggen på markedet

TP-Link HS100

fra 349:-

En smart, wifi-tilkoblet strømplugg kan faktisk være ganske nyttig, og TP-Links HS100 er den beste av dem. Vi har testet en håndfull forskjellige modeller, og etter at vi luket vekk en kinesisk modell som viste seg å mangle jording, var det TP-Links modell som sto igjen som vinneren.Les samletesten vår av smarte strømplugger her »

Vi oppdaterer listen fortløpende hvis vi finner flere andre gode tilbud.

Kom gjerne med forslag til oppdateringer i kommentarfeltet nedenfor!

annonse