Nyhet

Slik blir baksiden til iPhone 6

Bilder av det som skal være skallet til smartmobilen er lekket ut.

Produksjonen av iPhone 6 er i gang ifølge ryktene. Med det fortsetter også strømmen av lekkasjer. Erfaringsmessig har disse mer for seg jo nærmere vi kommer den faktiske lanseringen av produktet. Denne gangen er det skallet til smartmobilen vi angivelig har sett bilder av, og rammen til skjermen.

Russisk modifikasjonsfirma

Baksiden til iPhone 6.Foto: feldvolk.com

Feld & Volk er et russisk selskap som pusler med modifikasjoner av iPhone. De hevder selv å ha et såpass godt forhold til iPhone- leverandørene at de har fått tilgang på de lekkede bildene fra en iPhone 6- fabrikk. Det melder pocketnow.com.

Skallet i bildet til høyre mangler hull for kamera og høyttaler. Feld & Volk forklarer det med at iPhone 6- delen var midt i produksjonsprosessen. Det er rett og slett en halvferdig bakside vi titter på. Imidertid hersker det ingen tvil om hvilken logo som gjennomhuller denne aluminiumsbiten.

Mobil betalingsløsning?

Ifølge pocketnow.com kan det tenkes at eplehullet skal benyttes til en NFC-antenne. Vi snakker da om et mobilt betalingssystem som er spesielt populært i Kina. Der er det lagt til rette for over 3 millioner betalingssteder som vil være kompatible med iOS.

Det kinesiske markedet skal også ha vært i fokus når det gjelder økningen i skjermstørrelse, selv om det i aller høyeste grad er en verdensomfattende trend.

Rammen

Størrelsen på 4,7 tommer bekreftes av Nate Swanner fra slashgear.com. Han har sett nærmere på bilder av rammen som LCD-skjermen festes til. Kontaktpunktene for skruene ser ut til å passe overens med øvrige deler det har lekket bilder av i det siste.

Men ingenting er sikkert før Tim Cook står der med iPhone 6 i hånden. I mellomtiden får vi smøre oss med tålmodighet og forsøke å legge puslespillet av lekkasjer som tikker inn.

Les også: Apples nyeste utsalgssted?

(Kilder: pocketnow.com, slashgear.com)

Les også
Slik kan iOS 8 se ut på iPhone 6
Les også
iPhone-datoen kan være 19. september
Les også
Dette er de ti beste smartmobilene akkurat nå
annonse