Tek.no

Nyhet

Sakene du ikke må gå glipp av

Einar Eriksen
23 Nov 2008 10:00

Side 1

Førsteinntrykk: HTC Touch HD

Denne uka dukket det opp et testeksemplar av HTCs nye Touch HD, som har en trykkskjerm på hele 3,8 tommer med 480 x 800 pikslers oppløsning. Det er ingen tvil om at Touch HD er en av årets råeste mobiler. 

Testen av Touch HD kommer så snart som mulig, men du kan allerede se de første bildene vi har tatt og lese hvordan førsteinntrykket vårt er av telefonen. 

Førsteinntrykk: LG KC910 Renoir

LGs nye multimediakonge har også dukket opp her i redaksjonen. Telefonen har trykkskjerm, åtte megapikslers kamera, Divx-støtte og Dolby-stempel for å nevne noe. 

Vi kommer med en test av nykommeren i neste uke, og til den tid kommer kan du kose deg med førsteinntrykket og bilder av den nye multimediatelefonen. 

Førsteinntrykk: Samsung B2700

En tredje telefon som har ankommet redaksjonen, er Samsung B2700. Det som er spesielt med denne telefonen, er at den er oppgitt til å tåle vannsprut og mer støt enn vanlige mobiler. 

Vi tok ikke sjansen på å sette mobilen på altfor harde prøver i forbindelse med førsteinntrykket, ettersom vi trenger mobilen til å teste den. Men vi lover å ødelegge telefonen i testperioden og dokumentere det på video. 

Artikkelen fortsetter på neste side »

Les også