Tek.no

Nyhet

Forumbrukerne utgir fotobok

Eksempel på bilde fra forumet i 2008. (Foto: tomroland)

10 Juli 2009 09:27
annonse

2008 var et godt år på Akam-forumet, og tusenvis av bilder ble postet. For at ikke de beste bildene skal forsvinne inn i glemselen, og for å feire det flotte og levende nettsamfunnet på formet, tok Tim Øsleby (fototim) initiativet til å lage en fotobok for å oppsummere året som gikk. Idéen slo raskt rot, og en redaksjon av frivillige har siden før påske jobbet med boken, som i tillegg til brukernes bilder vil inneholde redaksjonelt stoff om de aktivitetene som har foregått på forumet i 2008. Generøs sponsing vil gi bokens bidragsytere en mulighet til å gi Unicef en gave på 100 kroner i bytte mot en fotobok fra Japan Photo i deres beste kvalitet.

De som ikke er bidragsytere, eller de som ønsker å kjøpe mer enn én bok, kan kjøpe boken for kostpris, pluss et mindre bidrag til Unicef. Kostprisen er ennå ikke avklart.

Prosjektet har endelig nådd punktet der det er klart for at brukerne kan begynne å sende inn bildene sine. Alle som har bidratt med bilder i bildekritikken eller i forumets utfordringer gjennom 2008, eller som på andre måter har vært mer eller mindre aktive bidragsytere i forumet, inviteres til å sende inn sine to beste bilder fra 2008 til boken. Det er ikke en forutsetning at bildene som sendes inn har vært postet på Akam-forumet i løpet av 2008.

Instruksjoner for hvordan man skal klargjøre bildene sine for bruk i boken er lagt ut her.

Det er svært viktig at alle leser og følger instruksjonene for innsending av bilder, slik at resultatet blir best mulig. I løpet av kvelden vil forumtråden bli oppdatert med informasjon om hvor og hvordan man skal sende inn bildene sine.

annonse

Websiden forblir åpen for innsending av bidrag til lørdag 15. august.

annonse

Les også