Tek.no

Nyhet

Samsungs nye musikkmobil i salg

Marius Valle
22 Nov 2007 13:12

Samsungs nye musikktelefon F330 er nå å finne i butikkene. Denne telefonen har fullt fokus på musikk, og er utstyrt med en forsterker fra Bang & Olufsen.

F330 er en skyvetelefon med dedikerte musikktaster og mye teknologi under panseret. Med super-3G (HSDPA) som takler hastigheter på inntil 3,6 Mbps burde det gå raskt å laste ned musikk fra musikkbutikker på internett.

I tillegg støtter F330 vanlig 3G (med videosamtale) og EDGE. Dette gjør at du alltid får den raskeste tilgjengelige internetthastigheten.

Minnekortstøtte

Om du vil overføre musikk fra PC-en din, er det bare å plugge telefonen i maskinen med en USB-kabel. Telefonen har støtte for minnekort, slik at du selv kan bestemme hvor mye musikk du vil ha med deg. Det interne minnet rommer for øvrig 50 MB.

F330 har støtte for Bluetooth 2.0, slik at du kan overføre filer trådløst. Dette gjør det også mulig å bruke trådløse musikkhodesett.

Om du går lei av McMusic-samlingen din, har telefonen innebygget RDS FM-radio.

Telefonen har for øvrig et to megapikslers kamera uten autofokus, og et frontmontert kamera for videosamtale.

Elendig taletid

Forvent ikke å kunne snakke i vei lenge i denne telefonen. Ifølge Samsungs egne tall klarer ikke F330 mer enn stusselige tre timer tale før batteriet sier "snakkes!".

Ifølge prisguiden må du ut med rundt 3000 kroner for en F330 uten abonnement. Regn med noen hundrelapper ekstra dersom du handler i en vanlig mobilbutikk.

Venter du på andre telefoner? I lanseringsguiden kan du se når nye telefoner kommer i salg.

Les også
Ny 5 megapiksel-mobil i salg
Les også
3G-sjokolade i butikkene
Les også
Tre nye musikktelefoner fra Samsung
annonse

Les også