Tek.no

Nyhet

Ring gratis fra mandag

17 Sept 2005 16:09Først publisert 17 Sept 2005 12:24
annonse

De aller fleste av oss benytter mobiltelefonen til å holde kontakten med familie og venner, og regningen blir ofte litt større enn beregnet.

Er du Netcom-abonnent, er det nå mulig å kutte kraftig ned på mobilkostnadene. På mandag trer selskapets nye kampanje, Trådløs Famile, i kraft.

Kampanjen lar alle deg forhåndsregistrere seks andre Netcom-abonnenter. Deretter kan du ringe så mye du vil til disse uten å betale et øre. Kampanjen gjelder også for de med kontantkort hos NetCom. Det betyr at du fortsatt kan ringe til dine seks utvalgte selv om du er tom for ringetid.

Trådløs Familie er i denne sammenhengen en smule relativt, siden du ikke behøver å være i familie med de seks personene du vil ringe gratis til.

Nettopp dette gjør Netcoms kampanje til et sjakktrekk. Målet er å trekke til seg flere kunder, og det er ingen tvil om at kampanjen vil falle i smak hos skoleelever og studenter som ringer mye til venner.

annonse

Tore Aarønæs, daglig leder av analyseselskapet Norsk Telecom, bemerker at Netcom ikke taper en krone på kampanjen:

- Det koster ikke Netcom en krone når kundene deres ringer til hverandre. Derfor er nok denne gratiskampanjen heller et ledd i å skaffe seg flere kunder i et marked der flere og flere bytter operatør, sier han.

Både operatørene Chess og Tele2 sier til Dagbladet at tanken på et slikt abonnement ikke er ukjent, men vil foreløpig ikke si om det blir aktuelt med slike kampanjer fra deres side.

(Kilde: Dagbladet)

Les også
TDC Mobile til Norge?
Les også
Chess-kjøp under lupen
Les også
Skype blir mobilt
annonse

Les også