Tek.no

Nyhet

Motorola bløffet

Simen J Willgohs
16 Mai 2007 09:13

Motorola hadde innkalt til pressekonferanse i går kveld, og mange ventet at selskapet skulle lansere noe helt nytt og banebrytende.

Les også: Ny Motorola-mobil skal knekke iPhone

Så skjedde ikke. I følge medier som dekket pressekonferansen var denne et stort gjesp fra ende til annen der det eneste nye var at en av de tidligere lanserte telefonene nå skal bytte navn fra MING til Q8 og at den opprinnelige Razr-telefonen nå får en oppfølger.

Motorola-sjefen Ed Zander hadde i forkant av pressekonferansen satt forventningene skyhøyt hos både pressen og bransjen.

Han uttalte at selskapet ville lansere en telefon som kunne vise video i DVD-kvalitet, ha forbedret støtte til video og musikk og full tilgang til internett. Telefonen skulle være Motorolas svar på iPhone.

Ikke uventet løp spekulasjonene om en kamskjellstelefon med VGA-skjerm og stor utvendig skjerm løpsk like etter Zanders lekkasjer. Forventningene gikk tilsvarende som et prosjektil i bakken da Ed Zander dro allerede-lanserte Motorizr Z8 opp av lommen.

I tillegg lanserte Motorola en oppfølger til den opprinnelige Razr-telefonen kalt Razr2. Vi kommer tilbake med mer om denne i en egen artikkel.

(Kilde: Motorola, Engadget Mobile)

Les også
Er dette Motorolas mediamonster?
Les også
Ny Motorola-mobil skal knekke iPhone
Les også
Motorola taper på mobiler
annonse

Les også