Tek.no

Nyhet

Naomi Watts er funny og redd for fugler

Frøken Watts skal snart løpe fra fugler.
David Auby Johansen
12 Sept 2007 19:00

Noami Watts er for tiden aktuell med Cronenberg-filmen ”Eastern Promises”, som snart er premièreklar. I et intervju med nettstedet shocktilyoudrop.com fortalte den australske skuespillerinnen om sine kommende prosjekter.

Engelskspåklig remake

Michael Haneke, sist ute med filmen ”Skjult”, er i ferd med å regissere en engelskspråklig remake av sin kanskje mest kjente film, ”Funny Games”.

- Det har vært interessant. Jeg så originalen og den var intens. Haneke er en regissør som virkelig vil noe, og jeg er sikker på at ”Funny Games” vil bli husket om 100 år. Da vi laget filmen ønsket han å lage nøyaktig de samme bildene som i originalen, det syntes jeg var interessant. Han jobber svært disiplinert. Alt er planlagt og strukturert, noe som gir lite rom for improvisasjon. Det er helt motsatt av å jobbe med David Cronenberg, fortalte Watts.

Det har også gått rykter om at Watts skal spille i en remake av Alfred Hitchcocks ”The Birds”.

- Ja, det stemmer! Jeg har ikke lest manuset ennå, men vi er i forhandlinger, så jeg håper alt går i orden. De jobber på den og ser til at alt blir helt riktig, sier hun til nettstedet.

”Funny Games” har premiere tidlig i 2008.

annonse

Les også