Til hovedinnhold

Panasonic med HDC-SD600

JVC meldte for kort tid siden at de snart har en ny modell ute på markedet, og Panasonic akter ikke å være noe dårligere. Det gjelder å levere nye modeller til markedet fortløpende, og produsenter som faller bakpå vil fort miste markedsandeler.

Les også: JVC med ny toppmodell

Panasonic ruster opp med sitt nye HDC-SD600, som selskapet sier vil ta over for de populære modellene HDC-HS200 og HDC-SD200. Kameraet er forholdsvis likt HDC-SD700, men produsenten har fjernet søker og manuelle kontroller for å kunne gå ned på pris. Det gir også et noe mer kompakt design.

Kompakt: Panasonics HDC-SD600 kan blir et godt alternativ til de som er mest interessert i å benytte fullautomatikk.

HDC-SD600 kommer med 3MOS bildebrikke og en Leica Dicomar linse med 12 ganger optisk zoom og 35mm på sitt videste. Formatet er Full HD AVCHD, og det tar opp i 1920x1080/50p. Stillbilder kan tas med 14,2 MP, og kameraet kan også gjøre høyhastighetsopptak på 60 bilder per sekund. Ellers leveres kameraet med bildestabilisator, vendbar berøringsskjerm, støtte for SD, SDHC og SDXC og en forbedret intelligent automatikk (iA) som i følge Panasonic automatisk skal velge optimale innstillinger i forskjellige situasjoner.

Kameraet vil være tilgjenglig fra mai eller juni, og pris er rapportert til å være 6.370,- (799€).

Les også: Panasonics råeste HD-kamera
Les også: Enklere med AVCHD

Se også prisguiden for produkter fra Panasonic.

Les også
JVC med ny toppmodell
Les også
Enklere med AVCHD
Les også
Panasonics råeste HD-kamera
annonse