Tek.no

Nyhet

Usynlighetsdrakt til kameraet

21 Mar 2010 12:05

Cloak Bags lar deg nemmelig ta bilder gjennom en åpning i bunnen av bagen.

Mange av oss har nok vært på steder eller i situasjoner, der det føles risikabelt å dra frem kameraet - på reise i en ny storby, med uvante språk og nye kulturelle koder. Typisk nok er det gjerne i disse situasjonene de beste motivene dukker opp. Men frykten for å forstyrre lokalmiljøet, tiltrekke deg oppmerksomhet - eller enda verre, frykten for å bli ranet - gjør at kameraet forblir i bagen.

Det var etter en resultatfattig fotoreise til Argentina, at gründerne bak Cloak Bags satte i gang med utformingen av verdens første bunnløse kamerabag. For så lenge kameraet forble usett, forsvant også mye av turistfaktoren.

Cloak Bag

Vi synes bagene virker smarte. De ser heller ikke verst ut. En Cloak Bag monteres i kameraets stroppholdere og stativfeste, og tres over kameraet. Slik ser den stort sett ut som en alminnelig kamerabag. Forskjellen er luken i bunn, og åpninger på oversiden som gir deg tilgang til brytere og objektiv.

Men Cloak Bag eller ei. Vi anbefaler å være varsom med kamera i nye miljøer, både med tanke på deg selv, og de du besøker.

Cloak Bags kommer i to farger, og kan bestilles til 49 Dollar direkte fra produsentens hjemmeside.

Cloak Bag.
annonse

Les også