Til hovedinnhold

Tre millioner nedlastinger per dag

Nokia sa tidligere i dag at deres applikasjonsbutikk Ovi Store nå har nådde en ny milepæl. Fra september til i dag har daglige nedlastinger økt fra to til tre millioner daglig. Dette henger nok i stor grad sammen med at toppmodellen deres, Nokia N8, har kommet på markedet.

Selskapet ser også ut til å skyte fart på utviklersiden da over 400 000 nye utviklere har meldt seg på Forum Nokia i løp av de siste 12 månedene. Samtidig har Nokias utviklingsprogram blitt lastet ned over en og halv million ganger.

Den mest nedlastede gratisapplikasjonen på Ovi Store om dager er Q Torch, som gjør at man kan bruke mobiltelefonen som lommelykt. Når det kommer til betalingsapplikasjoner er det spillet Angry Birds som topper listen.

Tero Ojanperä, visepresident i tjenesteavdelingen til Nokia, sier at Ovi Store er på full fart framover og de vokser dag for dag med over 250 000 nye brukere daglig. Han sier også at de forventer en enda større økning da de bare så vidt har begynt å slippe telefoner med Symbian^3-systemet på markedet.

Les også: Test: Nokia N8
Les også: Nokia endrer kurs
Les også: Nokia E7 kommer 10. desember

Kilde: (celluar-news)

annonse