Mobilen som kan sende SMS

Doro lanserer også en enklere telefon du kan ringe med.

Doro lanserer en ny mobiltelefon rettet mot eldre. Telefonen heter Doro Handleeasy 330GSM, og har store taster, kontrastrik skjerm og støtte for å skrive SMS.

Dette er en av hovedfunksjonene, og Doro markedsfører telefonen som en SMS-mobil for eldre. Mens de andre eldretelefonene fra Doro kun støtter mottak av SMS, og ofte ikke engang det, kan du både sende og motta SMS med 330GSM.

Les også:
Bestemor-mobilen får konkurranse »
Test: Seniormobilen Emporia Life »
Verdens enkleste mobil? »

I tillegg har telefonen en egen snarveistast for nødsamtaler, slik at brukeren kan legge inn nummeret til for eksempel en slektning som bor i nærheten eller nødsentralen.

Har FM-radio

330GSM har også innebygget lommelykt, og FM-radio. I tillegg byr den på vibrerende varsling og høyttalerfunksjon.

– For oss har det vært viktig ikke å betrakte eldre mennesker som en homogen gruppe. Behov og personlig smak hva gjelder mobiltelefoner er like variert for eldre som for yngre forbrukere, sier Frode Gretland, salgssjef i Doro Norge i en pressemelding.

Formålet med lanseringen er å tilby funksjoner som SMS og FM-radio også til eldre brukere, samtidig som de skal være enkle å bruke. For eksempel er det egne snarveistaster til radioen og lommelykten.

Lanserer enda enklere mobil

Doro lanserer også en enklere modell som kun støtter mottak av SMS. Handleeasy 328GSM er en oppfølger til 326GSM, og har store taster og en kontrastrik skjerm. Hovedfunksjonen er først og fremst samtaler.

Telefonen er i salg nå, og koster fra 1000 kroner. Les mer om 328GSM i prisguiden »

(Kilder: Pressemelding)

Les også
Batterier kortslutter eldretelefon
Les også
Krangler om eldremobilen
Les også
Her er mobilen for deg som ser dårlig
Les også
Verdens enkleste mobil?
annonse