Til hovedinnhold

Gamer.no søker MMO-skribenter

Lyst til å skrive om massive onlinespill for tusenvis av lesere?

Massive onlinespill er en av de mest utfordrende sjangrene å dekke redaksjonelt. I verste fall kan én anmeldelse av et massivt onlinespill publiseres på bekostning av vurderingen av fem andre «ordinære» spill.

Betalt drømmejobb

Derfor søker vi nå etter skribenter som kan jobbe dedikert med denne typen spill. Skribentene vil få i oppdrag å lage sniktitter, førsteinntrykk og anmeldelser — basert på reportasjeturer, betakontoer eller butikkversjoner av spill, alt sammen dekket og levert av Gamer.no.

Vedkommende bør ha svært gode skriveferdigheter, en god sans for humor, og et brennende engasjement for spill. Skribenten skal innlemmes i en allerede kvalitetsbevisst redaksjon, og det utbetales et fast honorar per artikkel.

Søkeren må:

  • Være fylt 18 år
  • Være interessert i ulike typer MMO-spill
  • Ha Internett gjennom en stabil forbindelse
  • Ha en PC som kan kjøre alle de nye grafisk krevende spillene jevnt, uten å justere ned grafikkinnstillingene

Det spiller i utgangspunktet ingen rolle hvor i Norge du bor, men søkere som bor på Østlandet vil bli prioritert av praktiske årsaker. Vi tilbyr et morsomt og kunnskapsrikt redaksjonelt miljø, hvor medarbeideren får være med å bygge videre på en av Norges største spillsider, og formidle sine meninger til nærmere 30 000 lesere hver eneste dag.

Slik går du frem

Hvis dette virker interessant for deg, ønsker vi at du skriver en prøveanmeldelse av et valgfritt massivt onlinespill. Teksten skal være mellom 1400 og 2000 ord, og formes og bygges opp på samme måte som andre anmeldelser på Gamer.no, med et godt språk og en god variasjon av anlayse, humor og egenart. Skriv også noen linjer om hvorfor akkurat du passer som skribent hos oss.

Send søknaden på e-post til tor-steinar (att) gamer.no. Husk å oppgi kontaktinfo som telefon og adresse.

Merk: Det er ingen søknadsfrist, og behovet for skribenter er tilstede så lenge denne artikkelen finnes. Vi anbefaler derfor at søkeren bruker god tid på prøveanmeldelsen, for å gi oss et best mulig førsteinntrykk.

annonse