Til hovedinnhold

Kjempeoppdatering til X10

I følge den britiske nettsiden mobiles.co.uk er det ikke lenge til Sony Ericssons nye toppmodell Xperia X10 får en kraftig oppdatering. Da telefonen ble gitt ut fikk Sony Ericsson mye pepper for at telefonen, som skal være med å kjempe helt i toppen av mobilmarkedet, kommer med både et utdatert operativsystem og mangel på multitouch.

En presseansvarlig som var tilstede under utgivelsen av telefonen svarte kritikerne ved å si at kommer en veldig stor oppdatering til telefonen senere i år. Sony Ericsson avslørte så for kort tid siden at denne oppdateringen vil komme i andre halvdel av 2010, antageligvis rundt september.

Er kompatibel med multitouch

Sony Ericsson vil fortsatt ikke si annet enn at oppdateringen vil bli enorm, men at vi kan vente oss store endringer er det nok god grunn til å tro.

Det er mange som har snakket om at telefonen ikke er kompatibel med multitouch grunnet innmaten i telefonen. En av mobiles.co.uk kilder hos Sony Ericsson, kaster lys over dette ved å si at multitouch er noe som ligger i kortene for Xperia X10 i fremtiden, og at telefonen ikke skal ha noe problem med å støtte multitouch.

Les vår test av Xperia X10 her.

(Kilde:mobiles.co.uk)

annonse