Tek.no

Nyhet

Ny beta av Windows Live Mail

Vegard Andreas Larsen
1 Des 2005 10:00

Windows Live Mail er en komplett omskriving av dagens Hotmail-tjeneste, og benytter seg av Microsofts Atlas-rammeverk. Atlas benytter seg av AJAX-teknologi, som gjør det mulig å lage rikere klienter direkte i en nettleser.

I går rullet Microsoft ut milepæl 4, som har lagt til en del ny funksjonalitet. Nå er det innebygd stavekontroll mens du skriver, mye på samme måte som i Microsoft Word, med understreking av ord som er feilstavet. Windows Live Mail støtter nå også andre nettlesere enn Internet Explorer, blant annet Mozilla Firefox og Opera.

Den nye milepælen skal også være raskere enn tidligere versjoner. Windows Live Mail viser også et sikkerhetsnivå for innkommet e-post; kjent avsender, ukjent avsender og usikker e-post. Det er også en "hvorfor"-knapp som lar deg se hvorfor en e-post er blitt markert som usikker.

Windows Live Mail er foreløpig en lukket beta, men dersom du har en Hotmail-konto, kan du søke om å få bli med. Det gjør du på ideas.live.com, men utviklerne sier at det kan være flere ukers ventetid før du blir godkjent.

Kilde: Windows Live Mail Blog

Les også
Google Base-konkurrent fra Microsoft
Les også
Betaversjon av Windows OneCare Live
Les også
Dropper Windows Vista november CTP
annonse

Les også