Tek.no

Nyhet

Her er iPod-prisene

Einar Eriksen
9 Sept 2007 18:55

På onsdag hadde Apple en lansering, der de blant annet viste frem nye iPod-er: iPod Touch, iPod Classic og iPod Nano. Netbutikkene Komplett.no og Netshop.no og Siba har allerede bestemt seg for priser på noen av de nye mp3-spillerne.

Ipod Touch

Ipod Touch er en mp3-spiller som ligner på iPhone. Menyene er svært like, men spilleren er mindre og tynnere enn telefonen. Mp3-spilleren mangler også kamera.

Prisen på iPod Touch har havnet på 2490 kroner for versjonen med 8 GB minne og 3290 kroner for 16 GB hos Netshop.no, som hittil er den eneste nettbutikken med priser.

Sjekk prisguiden:

Les mer om iPod Touch »

Ipod Classic

Ipod Classic er i bunn og grunn lik den forrige iPod-en, men er laget i metall. I tillegg er den tynnere enn forgjengeren, og kommer med mye større lagringskapasiteter.

Den "klassiske" versjonen av iPod kommer med lagringsplass på 80 og 160 GB. De to versjonene har forskjellige tykkelser, på henholdsvis 1,05 og 1,35 centimeter.

Prisen på 80 GB har havnet på 1979 kroner hos Komplett.no, som er først ute med pris. For versjonen med 160 GB havner prisen på 2699 kroner hos Komplett.no og 2790 kroner hos Netshop.

Sjekk prisguiden:

Les mer om iPod Classic »

Ipod Nano

iPod Nano er kortere og bredere enn den forrige versjonen. Dette fører til at spilleren har fått en bredskjerm, som gir deg muligheten til å se på film mens du er på farten.

Nano kommer med lagringsplass på 4 og 8 GB. Det er kun den største versjonen som har fått en pris. Hos komplett havnet prisen på 1490 kroner, mens både Netshop og Siba krever 1590 kroner for spilleren.

Sjekk prisguiden:

Les mer om iPod Nano »

Ipod Shuffle

Shuffle har ikke blitt oppgradert på noen måte, men er lansert i flere farger. I prisguiden ligger iPod Shuffle på mellom 585 og rundt 1000 kroner. Sjekk priser »

(Kilder: Prisguiden)

Les også
Endelig DAB-radio på iPod
Les også
Her er Apples nye iPod-spillere
Les også
- iPod får OS X
Les også
iPhone får åtte timer taletid
annonse

Les også