Tek.no

Nyhet

Det beste fra Amobil-uken

Marius S Eltervåg
11 Nov 2007 20:00

Denne uken kom iPhone til Europa, Google avslørte endelig at de faktisk har et operativsystem for mobiltelefoner, og Sony Ericsson avduket tre nye modeller.

Her er sakene du bør ha fått med deg:

Tester og sniktitter

Test: Nokia 7500 Prism

Nokia 7500 Prism er en telefon som virkelig skiller seg fra mengden med sitt spesielle utseende. Telefonen leverer på de viktigste punktene, og koster i tillegg mindre enn to tusenlapper. Slikt blir det anbefalt-stempel av.
Les testen »

Test: HTC TyTN II

HTC TyTN II er telefonen for deg som vil ha mest mulig teknologi, og ikke lar deg skremme av tungvektere. Denne modellen har trykkfølsom skjerm, fulltastatur og Windows Mobile, i tillegg til alt du kan be om av trådløse standarder.
Les testen »

Test:Motorola Q 9h

Motorola Q 9h fungerer ypperlig som e-posttelefon, og har et vell av gode nyttefunksjoner under panseret. Dessverre har Motorola bommet på talekvalitet, noe som gjør at telefonen såvidt unngår anbefalt-stempelet.
Les testen »

Test: Jabra JX10 Cara Gold

Dersom du synes at de fleste Bluetooth-hodesett ser ut som noe billig plastmøl, burde du ta en titt på Jabras gull-variant, som både er lite og pent. Det skader heller ikke at lydkvaliteten er god og at hodesettet er svært enkelt å bruke.
Les testen »

Sniktitt: Sony Ericsson K660i

Amobil var tilstede under Sony Ericssons lansering denne uken, og fikk anledning til å plukke på en av nykommerne: K660i. Denne byr på både EDGE, 3G og Super 3G, og omtales av Sony Ericsson selv som "surfemobilen".
Les sniktitten »

Nyheter og begivenheter

Tre nye telefoner fra Sony Ericsson

Sony Ericsson lanserte denne uken Walkman-telefonene W890i og W380, og surfemobilen K660i, i tillegg til et super 3G-modem. Her er alt fra lanseringen.
Les om lanseringen»

Google OS er lansert

Etter to år med spekulasjoner slapp Google endelig katta ut av sekken, og avduket den Linux-baserte mobilplattformen Android. At Google har fått både HTC, Motorola og Samsung med på laget burde egentlig få både Symbian og Windows Mobile til å skjelve litt i buksene. (Noe det ikke gjør)
Les hele saken »

Nå er iPhone i Europa

Når Apple skal lansere noe i Europa, skal de på død og liv gjøre det klokken seks på ettermiddagen. Det gjaldt også da de slapp løs iPhone i Tyskland og England, der butikkene måtte holde langåpent for å møte pågangen.
Les hele saken »

annonse

Les også