Tek.no

Nyhet

Utvidet EMC og Microsoft-samarbeid

Espen Brunsvig
10 Okt 2006 15:30

Spesifikke produkter og teknologier som inngår i alliansen er blant annet EMCs Documentum-plattform og Microsofts løsnings- og plattformsteknologier, for eksempel Microsoft Office SharePoint Server 2007, Microsoft Office 2007, SQL Server 2005 og selskapets søkeløsninger. Alliansen mellom de to selskapene er ikke helt ny, men en utvidelse og styrking av samarbeidet som begynte tidligere i år, i følge en pressemelding fra EMC.

Et resultat av samarbeidet vil blant annet være at brukere vil kunne ha direkte tilgang til Documentum-plattformen gjennom de forskjellige applikasjonene som utgjør Microsoft Office-pakken. I tillegg vil avansert ECM-funksjonalitet i Documentum-plattformen være tilgjengelig i Microsofts SharePoint-løsning.

Manuell eller automatisk innholdsarkivering fra SharePoint til Documentum vil være mulig, uten å miste tilgjengelighet eller søkbarhet. Documentum-plattformen har blitt utvidet til også å støtte Microsoft SQL Server 2005.

I løpet av denne uken vil samarbeidet og de første løsningene bli presentert på Gartner Symposium/ITxpo 2006 i Orlando, Florida. I løpet av inneværende kvartal skal Documentum-støtte for SQL Server etter planen være klar. Resterende løsninger vil komme i løpet av første kvartal 2007.

(Kilde: Pressemelding fra EMC)

Les også
RSA-teknologi i EMC-lagringsplattform
Les også
EMC kjøper Network Intelligence
Les også
Dell og EMC fortsetter samarbeidet
annonse

Les også