Tek.no

Nyhet

Ny versjon av Hotmail

12 Juli 2005 09:45
annonse

Kahuna vil blant annet få et helt nytt brukergrensesnitt, automatisk oppdatering av innboksen, og en forhåndsvisningsrute som gjør at du kan lese og svare på e-post uten å forlate innboksen. Svært mange av disse egenskapene finnes allerede hos mange av konkurrentene.

Ifølge kilder som er kjent med oppgraderingen, har betaversjonen foreløpig ikke spesielt mange egenskaper. Brukergrensesnittet er kjent internt i Microsoft som Wave 11, og skal være lett og rent for bedre ytelse. Grensesnittet skal etterhvert integreres bedre med MSN Spaces og MSN Messenger, men det vil ikke bli lagt mye vekt på kalender-komponentene i første omgang.

Noen funksjoner som konkurrenter allerede har, har ikke blitt nevnt i forbindelse med Kahuna. Blant annet savner mange muligheten for dra-og-slipp mellom mapper og å få lydmessig beskjed når en ny e-post ankommer.

Microsoft selv holder kortene tett til brystet. - MSN Hotmail-utviklingslaget utforsker og tester konstant nye egenskaper som en del av våre pågående investeringer i tjenesten. Noen iniativer vil komme i fremtidige produkter og tjenester, mens andre aldri vil komme videre fra tavlen, sa en Microsoft-representant til BetaNews.

Kilde: BetaNews

Les også
Skjermbilder fra Longhorn
Les også
Tech·Ed: Fredag
Les også
Tech·Ed: Torsdag
annonse

Les også