Tek.no

Nyhet

Disse kan vinne Gulltasten

10 Okt 2007 16:57

Mobile Challenge 2007 er navnet på årets mobilbegivenhet her i Norge, der hele bransjen samles til både faglig og sosial utvikling. Mediehuset Digital og Mobilen.no står bak dette årlig arrangementet, som har blitt en populær hendelse blant norske mobilpersonligheter.

Arrangementet går av stabelen torsdag 18. oktober på Oslo Plaza med messe og foredrag på dagtid. På kvelden arrangeres den årlige mobilgallaen hvor den gjeve Gulltasten-prisen deles ut i 12 forskjellige kategorier, deriblant den nye kategorien Årets Businessmobil.

Vinnerne kåres av uavhengige fagjuryer i 11 av kategoriene, mens hele Norges befolkning kan stemme frem vinneren i den høythengende kategorien Årets Mobil. Fagjuryene har etter nøye vurdering nå kommet frem til følgende nominerte i de forskjellige kategoriene:

Årets musikkmobil

Prisen for årets musikkmobil går til telefonen som utmerker seg på lydkvalitet, brukervennlighet og pris. I tillegg har vi vurdert mobilens totale inntrykk og funksjoner, og lagt vekt på konvergensen mellom musikkspiller og telefon.

Nominerte:
Nokia 5700 MusicXpress
Sony Ericsson W910i
Sony Ericsson W880i
Nokia N95
LG Prada

Årets kameramobil
Kameramobilene er i ferd med å utvikle seg til en reell trussel mot de tradisjonelle digitalkameraene, og brukes i dag til langt mer enn bare å sende MMS-bilder. Med direkte tilgang til Internett kan mobilkameraene by på funksjoner som e-post og blogging. Årets mobilkamera er en kåring av den mobiltelefonen som på best måte kan dekke ditt behov for et enkelt og raskt tilgjengelig digitalkamera.
Nominerte:
Nokia N95
Nokia N93i
Sony Ericsson K850i
Sony Ericsson K810i

Årets designmobil

Design spiller en vesentlig rolle når vi skal velge mobiltelefon. Mindre størrelse kombinert med økt funksjonalitet stiller store krav til designerne. Årets designmobil er en kåring av den mobiltelefonen som best kombinerer form og funksjonalitet med vårt behov for å smykke oss med mobiltelefonen.

Nominerte:

Sony Ericsson T650i
Samsung U700
LG Shine
LG Prada
Nokia 8600 Luna

Årets businessmobil

Dette er en nyopprettet klasse der vi kårer den mobiltelefonen som best ivaretar den mobile arbeiderens behov. Blant de viktigste ingrediensene er muligheten for å løse kontoroppgaver også på steder og i situasjoner der det er upraktisk å bruke en bærbar PC, men som lar deg bruke mobil e-post, dokumentbehandling og såkalt device management.

Nominerte:

Sony Ericsson P1i
Nokia E90
HTC TyTN II
Samsung i600
Nokia E61
Årets nykommer/nyvinning
Prisen årets nyskapning går til et produkt, en tjeneste eller et konsept som viser innovasjon og fremsyn, og som derigjennom tilfører mobilbransjen noe nytt.

Nominerte:

Network Norway
NetCom - HSDPA
ICE - EV-DO RevA
Dlink - WLAN-ruter med 3G
NetCom - Mobil IP (UMA)
Chess - Chessmobilen

Årets forhandler
Prisen går til en forhandler som kan vise til kunnskapsrike medarbeidere, god kundebehandling, et bredt produktspekter og genuin interesse for å utvikle sin forretning til å bli noe mer enn bare et utsalgssted.

Nominerte:

- MobilData Follo
- DanTalk Kongsvinger
- Telekiosken Bergen Storsenter
- Telekiosken Porsgrunn
- Klart Svar Lade
- Klart Svar Ryen
- Telebutikken Bystasjonen
- Telebutikken Solsiden
- Telehuset Leangen
- Alt i Tele
- Snakk Alta AS
- Nordialog Oslo
- Nordialog Stavanger
- Spaceworld Lillehammer

Årets nettforhandler

Prisen går til den nettforhandleren som kan vise til godt grensesnitt/brukervennlighet, bredt produktspekter, kunnskapsrike medarbeidere, god kundebehandling og genuin interesse for å utvikle sin nettforretning til å bli noe mer enn bare en nettbutikk.

Nominerte:
- GSM.no
- YaTack.no
- MPX.no
- Elkjop.no
- Tele2.no
- Deal.no

Årets mobilinnholdstjeneste
Prisen går til personen/selskapet som gjennom teknologi og kreativitet har utviklet
en verdiøkende mobiltjeneste i 2007. Juryen vektlegger funksjon og nytteverdi for sluttbruker.

Nominerte:

Facebook
MSN
Lydbok fra Telenor
Shozu
Nokia Maps

Årets operatørtjeneste
Prisen årets operatørtjeneste går til det produktet, det abonnementet, den tjenesten eller den mobilløsningen som har utmerket seg best i løpet av det siste året.
Nominerte:
- NetCom – HSDPA
- Tele 2 – Kompis
- Nutel – KillBill fastpris
- Chess – Chessmobilen
- NMT/ ICE - EV-DO RevA

Årets kundeservice

Prisen går til den operatøren som har utmerket seg på kundeservice i 2007. Juryen vektlegger kompetanse, ventetid, servicegrad og volum.

Nominerte:
Telenor
OneCall
NetCom
Chess
IPEA

Årets mobiltelefon

Hvilken mobil fortjener tittelen Årets mobiltelefon? Her stemmer Norges befolkning frem den mobiltelefonen de synes er best blant over 20 alternativer.

Her kan du avgi din stemme.

Nominerte:

HTC S710
HTC Touch
LG Prada
LG Shine
Nokia 3110
Nokia 5700 MusicXpress
Nokia 6120 Classic
Nokia 6300
Nokia 7500
Nokia 8600 Luna
Nokia E65
Nokia E90
Nokia N76
Nokia N95
Samsung F300
Samsung U700
Sony Ericsson K530i
Sony Ericsson K810i
Sony Ericsson P1i
Sony Ericsson T650i
Sony Ericsson W580i
Sony Ericsson W610i
Sony Ericsson W660i
Sony Ericsson W880i
Besøk nettsiden til mobilgallaen på: www.mobilgalla.no

annonse