Til hovedinnhold

Piratfilm klar for visning

Piratdokumentaren Urospredere har i lang tid vært under produksjon. Filmteamet har reist land og strand rundt og intervjuet sentrale personer i piratdebatten i Norge. Nå er filmen klar for visning.

Får premiere på The Gathering

Den 27. mars vil filmen ha førpremiere på Cinemateket, Filmens Hus i Oslo. Sjef for IFPI og journalist fra Dagbladet, Jan Omdahl, som begge er intervjuet i dokumentaren vil komme på visningen. Selve premieren vil som seg hør og bør være den 10. april på The Gathering hvor rundt 5200 datainteresserte vil samles og få mulighet til å se dokumentaren.

Har med flere viktige aktører

Formålet med dokumentaren er å belyse fildelings- og piratproblematikken fra flere hold og filmteamet har maktet å samle en rekke viktige aktører i denne debatten. I tillegg til Thorsby og Omdahl har teamet også blant annet intervjuet advokat Espen Tøndel, Peter Sunde fra The Pirate Bay, filmskaper Harald Zwart, kulturminister Trond Giske og grunnleggeren av norske fildelingsnettverk som opptrer anonymt i filmen.
Filmteamet har allerede lagt ut billetter for salg til førpremieren som vil koste 90 kroner per stykk. Billettene kan kjøpes på posten, hos Billettservice, Narvesen og 7-Eleven.
Vi var med da filmteamet intervjuet Marte Thorsby. Denne seansen kan du lese om her.

Mer om
annonse