Til hovedinnhold

Nytt abonnement fra Ice.net

Med det nye abonnementet Ice.net Ofte kan du surfe for 199 kroner per måned i hele Skandinavia. Inkludert i prisen får du 500 megabyte (MB), som du kan bruke til å surfe på internett og sjekke e-post.

Mobilt bredbåndsoperatøren tror at det nye abonnementet vil gjøre det mer interessant for folk flest å velge Ice.net.

Normalt bruk

For de som ikke er avhengig av å laste ned store mengder data, eller streame filmer og TV-sendinger, med sitt mobile bredbånd vil grensen på 500 MB vanligvis være mer enn nok for den jevne bruker. Bruker du mer enn de 500 MB som er inkludert, må du imidlertid betale to kroner per MB inntil du når maksimumsbeløpet på 599 kroner per måned.

 – Dette abonnementet representerer et av markedets mest fleksible og rimeligste løsninger for mobilt bredbånd, sier administrerende direktør Matthias Peter i Ice.net i en pressemelding.

– Samtidig er Ice.net den eneste nettoperatøren hvor kundene kan bruke internett uansett hvor i de skandinaviske landene uten at det medfører ekstrakostnader, legger han til.

(Artikkelen fortsettes.)


Administrerende direktør Matthias Peter i Ice.net.

Pris på modem

For å kunne ta i bruk Ice.net Ofte-abonnementet trenger du et USB-modem. Med ett års bindingstid koster dette 495 kroner, og da blir totalprisen på abonnement og modem 3.082 kroner det første året. I tillegg kommer etableringsgebyr på 199 kroner for nye kunder.

Uten bindingstid koster USB-modemet 1.495, mens abonnementsavgiften og etableringsgebyret er det samme.

Mer om
annonse