Tek.no

Nyhet

5 høydepunkt så langt fra IFA-messen

Finn Jarle Kvalheim, Ole Henrik Johansen, Tek.no
31 Aug 2017 20:03

Den enorme elektronikkmessen IFA er godt igang, og vi har allerede fått sett en rekke nye og spennende produkter. Asus og Acer ligger i toppen for flest produkter lansert, men skal vi gi kåre en slags vinner i det mest spennende produktet så langt, står det mellom Sony og LG.

Vi prøver å dekke så mye som mulig av messen, og du finner alle sakene fra IFA-messen på IFA-området vårt. Men hvis du bare vil ha høydepunktene er det bare å trykke seg inn på lenkene nedenfor.

IFA-messen åpner offisielt dørene 1. september og holder åpent frem til 6. september, mens vi har fått titte på produkter i to dager allerede på de lukkede pressedagene.

Dette er høydepunktene så langt fra IFA-messen

# 1: LG avslører V30 – Drømmemobilen vi har ventet på

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Det har vært haugevis av rykter om denne mobilen, og det er ikke tilfeldig. LG har virkelig posisjonert sin nye toppmodell til å konkurrere direkte mot mobilkongene Apple og Samsung.

LG V30 har absolutt alt du kan forvente av en toppmodell i 2017: Enorm skjerm med tynne rammer, heftig maskinvare, doble kameraer og et par andre bonusfunksjoner for å fange oppmerksomheten din.

Med Apples iPhone 8 luskende rett rundt hjørnet og lanseringen av Samsung Galaxy Note 8 bare et par uker unna er det klart at LG V30 vil få hard konkurranse. Men denne gangen har LG imponert oss såpass mye at vi har fått en ny favoritt vi heier på til høsten.

# 2: Sony slipper to nye mobiler – Compact gjør comeback!

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Det var bare en uke siden vi skrev en samlesak om små mobiltelefoner, hvor vi konkluderte med at det er utrolig få modeller å velge mellom, spesielt hvis du vil ha en liten mobil med litt kraft i.

Sony har åpenbart hørt på markedet, og lanserte to nye modeller på IFA: Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact.

Begge har mye spennende å by på, men hvis du bare vil lese om én av dem holder vi en knapp på Compact-modellen. Endelig en liten mobil, folkens! Vi har ikke sett en liten mobil med skikkelig innmat siden iPhone SE, og det er nå godt over ett år siden.

# 3: En helt unik TV fra Panasonic

Ole Henrik Johansen / Tek.no

LCD, LED og OLED er forkortelser vi kjenner godt, men hos Panasonic fikk vi se noe vi ikke vet hva vi skal kalle. TV-en de viste frem så ut til å være skåret ut i glass, og man kunne se gjennom den, samtidig som den kunne vise bilder på "skjermen".

# 4: Supertynn og lett PC fra Asus

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

1,1 centimeter tykk. 1,1 kilogram tung. Det er spesifikasjonene Asus skryter mest av når de viser frem sin nyeste hybrid-PC Zenbook Flip S. Den kan by på både høvelig maskinvare og et lekkert utseende, og prisen ser heller ikke ut til å bli så altfor verst!

# 5: Svindyr moro fra Bang & Olufsen

Ole Henrik Johansen / Tek.no

Er du rik? Vel, da har alltid Bang & Olufsen en haug av produkter du kan bruke pengene på. Selv om vi har mest sansen for selskapets litt billigere produkter i Beoplay-drakt, er det umulig å komme unne at toppmodellene fra Bang & Olufsen imponerer.

På IFA-messen fikk vi se noen virkelig heftige OLED-TV-er som fantastisk bildekvalitet, men også lydkvalitet. De hevder nemlig at TV-ene deres har «verdens beste TV-lyd».

Ta en titt på de nye Bang & Olufsen-produktene fra IFA her »

Les også
Dyr luksus: Vi tok en titt på Bang & Olufsens splitter nye OLED-TV
Les også
Folkefavoritten er tilbake!
Les også
LG V30 blir Samsung og Apples argeste konkurrent
Les også
Er dette fremtidens TV?
Les også
Tynn, lett og med supert tastatur
annonse

Les også