Til hovedinnhold

Asus' nye spillskjerm er både diger og ultrabred

I tillegg slipper de en ny ROG-modell som er rammeløs og lynrask.

Asus har allerede avduket et lass nye produkter i forbindelse med IFA-messen, men selskapet er ikke ferdig med kunngjøringene sine ennå. Asus har nemlig også et par nye skjermer på lur som inngår i deres spillrettede ROG-serie.

De to nye ROG-skjermene heter Swift PG27VQ og Strix XG35VQ, hvorav førstnevnte har en størrelse på 27 tommer, mens sistnevnte klasker til med dimensjoner på respektable 35 tommer.

Ultrabred og Adaptive Sync-støtte

Asus ROG Swift PG27VQ.

Den største skjermen, Strix XG35VQ, har i tillegg et ultrabredt 21:9-format, som vi ser stadig mer av i disse dager, og skjermen har også et kurvet design. Oppløsningen ligger på 3440 x 1440 piksler, og skjermen har også Adaptive Sync, som er kompatibel med den mer kjente FreeSync-teknologien, for å hindre riving i bildene.

Den litt mindre modellen Swift PG27VQ har et vanlig 16:9-format med QHD-oppløsning på 2560 X 1440 piksler. Denne skjermen kan imidlertid skilte med en ganske solid oppdateringsfrekvens som kan overklokkes opp til 165 Hz, og i tillegg har skjermen et kurvet og «rammeløst» design, samt Nividias G-Sync-teknologi.

Begge de nye modellene kommer, i likhet med andre ROG-produkter, med Asus' såkalte Aura Sync-lys, som kan programmeres med en haug forskjellige innebygde moduser og synkroniseres med andre produkter som har støtte for lysteknologien.

Norsk pris- og lanseringsinformasjon for de nye skjermmodellene foreligger ennå ikke.

Acer slapp også nylig en ny spillskjerm med attraktive egenskaper »

annonse