Til hovedinnhold

Djuice satser på lavpris

Ungdomsoperatøren Djuice lanserer i dag abonnementet Djuice Simply, et abonnement som gir deg oversiktelige og rimelige priser, sammenlignbart med lavprisabonnementene One Call Mobil Faktura, Tele 2 Champion og Chess Easy. Med Djuice Simply koster det 40 øre i oppstart, 40 øre per minutt, og 40 øre per SMS. I tillegg får du fordelen av å kunne sende gratis SMS til andre Djuice-kunder.

Med dette abonnementet tar Djuice et steg ned i lavprissegmentet, og der har de tilsynelatende planer om å forbli.
Hvilket abonnement bør du ha? Sjekk Ringepriser!

Det de unge vil ha
Djuice har alltid markedsført seg som en operatør for ungdommen og unge voksne. Det at de nå satser i lavprissegmentet, er tilsynelatende at unge mobilbrukere stadig blir mer prisbevisste.

- For oss i Djuice er denne lanseringen helt spesiell, fordi vi nå endelig tar et langt steg inn i lavprisverdenen. Vi ser hva unge mobilbrukere er opptatt av - nemlig enkle, forutsigbare og lave priser - og med Djuice Simply mener vi å levere på dette, sier daglig leder Tor-Arne Fosser i Djuice til Mobilen.no.

Hva er årsaken til at Djuice nå vil satse i lavprissegmentet?

- Årsaken til at Djuice nå lanserer et billig abonnement på nett er at unge mennesker er svært opptatte av en lav mobilregning. De ønsker enkelhet og forutsigbarhet - og liker å ordne ting selv på nett. Djuice Simply er et direkte svar på dette, svarer Fosser.

(Artikkelen fortsettes.)


Daglig leder Tor-Arne Fosser i Djuice.

- Djuice Simply er billigere enn…
Fosser legger ikke skjul på at Chess, One Call og Tele 2 er de tre operatørene de ønsker å utfordre med sitt nye abonnement. Djuice Simply kan kun bestilles på nett, noe som er vanlig i lavprissegmentet.

- Djuice lanserer abonnementet Simply - et enkelt og billig abonnement som kun selges på djuice.no. Dette er et abonnement med svært rimelige og enkle priser. Abonnementet har ingen binding, ingen månedsavgift, og ingen innmelding. Fordi du i tillegg får gratis SMS til alle Djuice-kunder, er Djuice Simply billigere enn for eksempel Chess Easy og One Call Aktiv, hevder Fosser.

Akkurat det siste avhenger selvsagt av hvorvidt dine venner og bekjente også har Djuice som operatør. Men Djuice Simply har mindre minimumsfakturering enn One Call og Chess, og blir kun slått av One Call på datapris.

(Artikkelen fortsettes.)


Her er prissammenligningen Djuice har gjort opp mot sine konkurrenter.

Fortsatt full fokus på musikk
Djuice har også tilsynelatende vært opptatt av å gi kundene god tilgang på musikk til mobilen. Vi lurte på om musikksatsningen ville bli nedprioritert, nå som Djuice satser på lavpris.

- Musikk på mobilen er fortsatt viktig for Djuice, men når vi nå har gått sammen med Platekompaniet, markerer vi samtidig et skifte. Her blir det en musikkbutikk som er åpen for alle, og det er Platekompaniet med sin spisskompetanse og ledende musikkposisjon som skal løfte denne satsningen videre, sier Fosser.

- Djuice bidrar her med vår kunnskap om digital distribusjon av musikk. I tillegg vil vi gjennom samarbeidet med Platekompaniet selge abonnement og mobiler i deres butikker - først ute er Platekompaniet på Oslo City, legger han til.

Vi ser positivt på at Djuice velger å satse i den lavere delen av prisskalaen, og det blir spennende å se om de kommer med flere lavprisabonnementer i månedene som kommer.

Mer om
annonse