Til hovedinnhold

Se Manchester United - Chelsea i 3D

Engelsk fotball har alltid stått høyt i kurs hos oss nordmenn, og nå har du mulighet til å få meg deg storoppgjøret mellom Chelsea og Manchester United i 3D. Du må imidlertid komme deg til en pub på fotballøya til den aktuelle kampen.
Den engelske kanalen Sky vil nemlig sende gigantoppgjøret fra Old Trafford, for første gang i tre dimensjoner. Når kampen blåses i gang 3.april åpner det også kanalens 3D-sendinger for de private hjemmene i England, men skal du se kampen må du legge turen til en pub. For mens kampen går på pubene, vil de som sitter hjemme kun få se et knippe 3D-snutter. I samarbeid med LG skal 3D-skjermer distribueres til flere utested og det vil bli brukt passive briller, melder Techradar.com


Canal vil sende 3D
Med den britiske kanalen i gang med tre dimensjoner ser også Canal Digital på muligheten for å sende 3D. Enn så lenge er det ingen god standard på plass i Norge, noe som gjør at de første 3D-sendingene her til lands lar vente på seg.
- Vi vil distribuere innhold med 3D så fort en god standard med prima kvalitet foreligger, forteller Kenneth Tjønndal-Pettersen i Canal Digital.

Les også
Fotball-VM i 3D
Les også
TV-Skolen: Skal du kjøpe 3D-TV?
Mer om
annonse