Til hovedinnhold

PSP-telefon til våren?

Slik ser dagens PSP Go ut.

Ryktene om en telefon som deler navn med Sonys bærbare spillkonsoll, PSP, har gått i evigheter. Foreløpig er ingenting bekreftet, selv om flerfoldige bilder av mer eller mindre troverdig karakter har lekket.

Sony Ericsson som ifølge ryktene skal produsere telefonen, har tilsynelatende valgt en design der man skryver ut underdelen av telefonen for å avsløre en spillkontroller, heller enn fulltastaturet som pleier å gjemme seg under skjermen.

Kommer til Europa i vår?

Ifølge den japanske avisen Asahi Shimbun vil PSP-telefonen komme i salg i løpet av våren, i Europa og USA. Avisen mener videre å vite at telefonen skal være basert på PSP Go. Om slektskapet til PSP Go går noe lenger enn til det designmessige vites dog ikke foreløpig.

I tidligere rykter har det kommet frem at telefonen sannsynglivis vil basere seg på Android og bli hetende Xperia Play. Med en salgsstart denne våren er det sannsynlig at den vil bli presentert på en av de store kommende messene, dersom den da blir lansert.

Lanseres om kort tid?

Førstkommende stormesse er amerikanske Consumer Electronics Show, eller CES, i Las Vegas. Denne starter om bare noen dager. Etter det kommer Mobile World Congress i Barcelona i februar - en messe der nylanseringene vanligvis florerer.

Foreløpig er det rimelig usikkert hvorvidt man vil få spille de samme titlene som man kan spille på PSP på denne telefonen. Etter ryktene å dømme kan det virke som om dette er mer en spillfokusert Android-telefon, snarere enn en fullverdig del av PSP-familien.

(Kilde: androidcommunity.com)

annonse