Tek.no

Nyhet

Hva med en iPhone 6 til 27 millioner kroner?

Som om den ikke kostet nok fra før av.

Goldgenie
23 Feb 2015 10:21

Den britiske gullsmeden Goldgenie har tatt den opprinnelige iPhone 6 og gjort med den akkurat som de i sin tid gjorde med iPhone 5S – nemlig laget en 24 karats gullversjon av telefonen.

Som om det ikke var nok, så får du ifølge GSMArena også en versjon bekostet med diamanter langs alle sidene. Dette til den nette pris av 27 millioner kroner.

Satser på rikmannsmarkeder

Både iPhone 6 og 6 Plus kan fås i materialene Gold, Rose Gold eller Platinum, men det er bare den såkalte «Ecstasy»-serien som kan fås med diamantdekte sider.

Du kan velge mellom hvite, svarte eller rosa diamanter, samt safir, korund, topas, smaragd, rubin, turmalin og tansanitt.

Dette gjør det «...mulig for kundene å delta i designprosessen for å sikre at telefonen deres blir utsmykket akkurat slik de vil, og garantere at sluttproduktet vil bli fullstendig unikt...», ifølge Goldgenie.

Det sier seg selv at dette ikke er en telefon for hvermannsen, og Goldgenies utvalg gir oss noen små hint om hvor i verden disse telefonene kanskje har tenkt seg. Du kan for eksempel få gravert inn våpenskjoldet til enten Kuwait, Irak, Bahrain, Oman, Qatar, Saudi Arabia eller De forente arabiske emirater på baksiden rett fra fabrikken.

Vi har også en liten mistanke om at en del steinrike kinesere kommer til kontakte Goldgenie. Gullsmeden har nemlig laget en egen versjon i anledning geitens år, og også en med det kinesiske lykketallet 8 på baksiden.

Hvis du vil se hele utvalget er det for øvrig bare å klikke deg inn på Goldgenies nettsider. Det kan du gjøre her.

Det er ikke bare Apple som får pyntet telefonene sine:
Denne Samsung Galaxy S5-en er dekket av Swarovski-krystaller »

(Kilde: Goldgenie via GSMArena)

annonse