Til hovedinnhold

YouTube vil konvertere dine 2D-videoer til 3D

Samt redigere videoene for deg.

YouTube har nå lansert flere nye egenskaper til sin videostreamingtjeneste – som blant annet lar brukeren konvertere sine 2D-videoer til et stereoskopisk 3D-format.

Verifiserte brukere med rent rulleblad vil også få muligheten til å laste opp videoer som er lengre enn 15 minutter, noe mange filmskapere og liknende vil sette pris på.

To nye redigeringsverktøy

Den største nyheten er likevel at nettstedet har lansert to nye videoredigeringsverktøyer – vlix og Magisto. Det første verktøyet ved navn vlix lar brukeren tilføye diverse effekter og tekst til begynnelsen og slutten av videoene sine.

Magisto er en nettskybasert videoredigeringstjeneste som nå altså samarbeider med YouTube. Kort fortalt tar Magisto lengre videoer og bryter de ned til mindre og morsomme klipp.

Redigeringsfri redigering

Magisto har blitt populært fordi det skal være lett å bruke – det skal på en måte være redigeringsfri redigering. Man kan velge opptil 16 videoer, velge musikk, gi prosjektet en tittel og til slutt trykke på en knapp for å få et ferdig, automatisert prosjekt.

Denne tjenesten vil bli integrert inn i YouTube på to måter: via YouTubes Create-side, og som et alternativ under opplasting av video på siden.

(Kilde: YouTube)

annonse