Tek.no

Nyhet

Nå blir Spotify dyrere

Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Oppdatert 17:40: Saken er oppdatert med nye priser for student- og familieabonnementet.

Spotify melder at de øker prisen for sitt Premium-abonnement fra 1. mai. Da settes månedsprisen opp fra 99 kroner til 109 kroner, noe som tilsvarer en økning på vel 10 prosent. Også studenter og de med familieabonnement må betale mer.

Eksisterende kunder får på sin side beholde dagens pris på 99 kroner i to måneder, slik at de først merker prisøkningen 1. juli.

Lanserte forbedret gratistilbud

Denne uken ble gratis-appen oppdatert med bedre tilbud.
Stein Jarle Olsen, Tek.no

I et informasjonsskriv som er sendt ut til alle betalende Spotify-abonnenter, takker selskapet for at du støtter Premium.

Etter dagens varslede prisøkning er det fristende å spekulere i om betalende abonnenter støtter Spotifys gratispassasjerer med enda noen kroner. Som det ble kjent tidligere i uken forbedrer nemlig Spotify strømmetilbudet for alle som ikke betaler for å lytte til musikken deres.

Blir dyreste strømmetjeneste

Med prisøkningen blir Spotify den dyreste strømmetjenesten for musikk, i alle fall om man ser bort fra at konkurrenter som Tidal og Deezer tilbyr alternative abonnement med høyere strømmekvalitet.

Studenter kan fortsatt få rabattert Premium-abonnement i inntil fire år, men også studentene må belage seg på en prisølning fra 49- til 54 kroner i måneden. Spotifys familieplan, hvor inntil seks familiemedlemmer kan strømme musikk, blir også dyrere og går fra 149 kroner per måned til 169 kroner.

Spotify er ikke nødvendigvis best:
Slik velger du musikktjenesten som passer deg best »

Les også
Gratis-brukerne får enda en «Premium»-funksjon
Les også
Nå kan du velge Spotify-musikk som alarm
Les også
Nå blir gratis-Spotify en god del bedre å bruke
Les også
Øker over dobbelt så raskt som Spotify
Les også
Velg musikktjenesten som passer deg best
Les også
Slik bytter du fra Spotify til Tidal
annonse

Les også