Til hovedinnhold
NyhetBli kongen på havet med jetsykkelen

Bli kongen på havet med Jetovator

Jetsykkelen lar deg sveve av gårde på vannet i full fart.

Jetaviation, All Rights Reserved

Vann er såvisst en mektig kraft og ikke til å spøke med. Men det er ingenting i veien med å utnytte vann og jet-teknologi for å lage kule fremkomstmidler! Tidligere har verden sett en vanndreven jetpakke og vanndrevne jetstøvler, og nå kommer den vanndrevne jetsykkelen.

Med Jetovator er du garantert å bli kongen på sjøen og kan sveve av gårde på vannet i full fart. Men det vil ikke bli billig.

Ni meter opp

For å kunne kjøre en Jetovator må du ha din egen personlige vannfarkost, samt en Jetovator-pakke til 9000 dollar (54 000 kroner). Denne pakken inneholder en aluminiumramme med glassfiber-armert plast formet som en «gatemotorsykkel».

Deretter er det bare å koble Jetovator-opplegget til vannfarkosten din via en slange på rundt 15 meter. Vannet blir sugd inn i systemet før det spyttes voldsomt ut igjen, slik at jetsykkelen blir drevet av gårde.

Jetovator kan løfte deg så høyt som ni meter opp i været og har en topphastighet på 40 kilometer i timen. Selskapet bak jetsykkelen, Jetavation, planlegger å slippe mer fancy løsninger i fremtiden, men basispakken ser underholdende nok ut alene.

Bli vår fan på Facebook!

For å vite mer om Jetovator, kan du sjekke ut Jetovator.com. Sjekk også ut den liknende Flyboard fra Zapata Racing.

Se demonstrasjonen av Jetovator i videoen nedenfor:

(Kilde: Gizmag)

annonse