Til hovedinnhold

Denne pennen digitaliserer mens du skriver

Noe for skriveglade studenter?

Studietiden har for flere uker siden begynt, og for mange er dette ensbetydende med boklesning. Også i timene må man følge godt med og mange foretrekker fortsatt å bruke pennen framfor en tung PC til å skrive notater fra timene.

Selv om mange liker gamlemåten å notere på ønsker man fortsatt å ha ting lagret på PC-en, noe som kan virke frustrerende da mange studenter må velge en av delene. Det er som alt annet i livet, man kan ikke både få pose og sekk.

Eller?

Overfører notatene dine trådløst

Men takket være ny teknologi kan man faktisk få begge deler. Er du mest glad i å skrive notatene med penn og papir vel vitende om at studielånet nå er på plass er kanskje ikke denne digitale pennen til 130 dollar en dårlig investering. Vi bruker bare ordet "kanskje" for vi vet ikke med sikkerhet hvor godt den fungerer selv om den TV-shop-inspirerte reklamen under lover deg både gull og grønne skoger.

Den digitale pennen går under navnet APEN og fungerer på følgende måte: En innebygd sensor i pennen registrerer alt du skriver og lagrer informasjonen trådløst til en mottaker med minne. Dermed trenger du bare å koble mottakeren til PCen som automatisk lagrer notatene til Word-dokumenter. Ifølge produsenten kan den også kobles direkte til PCen. Dermed kan du se teksten fra papiret til et dokument på datamaskinen i sanntid! Dette gjelder ikke bare tekst, men også tegninger du måtte ha lyst til å lagre digitalt. APEN har også en egen mobilfunksjon som fungerer på samme måte som med PCen, men du må riktignok ha en smartelefon for at den skal fungere optimalt.

annonse