– Takk for gratisreklamen, Fox News

Bare uker før det hysteriske actionspillet Bulletstorm kom ut, var Fox News skarp i kritikken av spillet – som man mente kunne føre til økt sexkriminalitet.

– Voldelige spill som Bulletstorm har potensialet til å signalisere at vold og fornærmelser med seksuelle antydninger er måten man løser konflikter og problemer, sa en av ekspertene Fox hadde intervjuet.

Vel, Bulletstorm har vært en suksess etter at det ble gitt ut på tampen av februar. Her var vi helt fra oss av barnlig glede, og klasket til med en fantastisk 9/10-karakter.

– Dette er noe av det morsomste og mest friske innen skytespillsjangeren på årevis, slo jeg fast i min anmeldelse.

Nå går utgiver Electronic Arts ut og takket nettopp Fox News for all oppmerksomheten den ferske merkevaren fikk på grunn av deres noe kritiske reportasje.

– Vi elsker Fox News. Når du bygger en ny merkevare er ikke kontroverser dårlig nytt, man bør faktisk flørte med kontroversene, sier EA Games-sjef Frank Gibeau til IndustryGamers.

Han understreker imidlertid at kontroversene bør være på linje med et spills kreative integritet. I dette tilfellet var det People can Fly og Epic som sto for utviklingen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Les også
Dette skremmer oss i spill
Les også
Fjerner terroristens favorittspill
Les også
– Voldelige spill gir mindre vold
Les også
Vil plukke hjerner med spillutstyr
Les også
Svake kritikker ga aksjesjokk
Les også
– Spilling er like ille som kokain
Les også
– Dette spillet må forbys
Les også
Anmeldelse: Bulletstorm
Les også
– Spill kan forårsake sexkriminalitet
annonse