Tek.no

Nyhet

Slik blir Gamer.nos spillturnering

13 Mai 2011 11:55

Alle turneringene i Gamer's Paradise foregår en mot en, og i StarCraft II vil målet enkelt og greit være å utslette basen og alle enhetene til motstanderen. Reglene finner du i spillets del av karusellen på toppen av Gamer's Paradise-nettsiden. Konkurransen i dette spillet er kun på PC. All spilling inntil finalene vil foregå over Internett, og det er et krav at du er bosatt i Norge.

Førstepremien i StarCraft II-turneringen vår er 10 000 kroner, i tillegg til en rå spill-PC fra PCStyling.no. Andreplassen mottar for sin del 3000 kroner. Vi ønsker også å belønne tredjeplassen med en gratis spillserver fra Multigamer.no i tre måneder.

Første runde av konkurransen starter mandag 16. mai, og du kan melde deg på via turneringssystemet vårt. Dette er første pulje, og deltakerne vil spille to kamper mandag 16. mai og to kamper onsdag 18. mai. Skulle du vinne alle sammen så er du klar for sluttspillet, som foregår mellom 10. juni og 14. juni. Vinnerne av disse vil igjen gå videre til finaler som avholdes i Oslo.

Klikk her for å melde deg på den kommende StarCraft II-turneringen.

Blir du slått ut så kan du også prøve på nytt igjen i en annen runde. Vi kommer til å ha nye runder på disse datoene:

Onsdag 18. mai
Fredag 20. mai
Lørdag 21. mai
Tirsdag 24. mai
Lørdag 28. mai
Tirsdag 31. mai.

Vi skal også dele ut dagspremier og andre belønninger til andre som deltar i turneringene våre, og slettes ikke bare til de som gjør det best. Dette er altså ikke en konkurranse som er forbeholdt eliten, og vi ønsker å gjøre det givende for alle som deltar.

Les også
Bli med på spillshow i Oslo til helgen
annonse

Les også