Til hovedinnhold

Styr konas vibrator med telefonen din

Dette krydrer opp langdistanseforholdet.

Smarttelefoner kan brukes til så mangt, og nå kan man også gi kona nytelse fra den andre siden av jordkloden. Vibease er navnet på et massasjeapparat/dildo som sammen med smarttelefonen kan tilfredsstille behov kona eller elskeren måtte ha mens man selv er langt borte.

Man kobler Vibease til smarttelefonen og lar deretter partneren styre showet – eller man kan styre det selv. Massasjeapparatet virker på både iPhone og Android-telefoner.

Involverende erotikk

Vibease er også navnet til selskapet som står bak produktet, og de vil kjøre en forretningsmodell ikke ulik app-butikkene vi har blitt kjent med gjennom Android Market og Apples App Store.

I Vibeases app-butikk skal kunder kunne kjøpe og laste ned filmer med erotiske fantasier – også kalt mood-movies. Når disse filmene blir spilt, sendes vibrasjoner til brukeren på riktige tidspunkter.

For kvinner

Tredjepartsutviklere kan produsere og selge filmer, på samme måte som i tradisjonelle app-butikker. Vibease skal ha kontroll over alt som blir tilbudt, og påpeker at de vil tilby erotikk og ikke pornografi.

Målgruppen er først og fremst kvinner. Vibease hevder nemlig at denne målgruppen fokuserer på andre elementer enn bare kjønnsorganer i bevegelse.

Virtuell utroskap

I tillegg til å få ekstra nytelse under erotiske filmer, skal man som nevnt kunne bruke Vibease som en slags erstatning i langdistanseforhold.

Vibease sier også at massasjeapparatet kan bli brukt til virtuell utroskap. Om det blir en slager gjenstår å se.

Pris og tilgjengelighet

Vibease skal etter planen bli lansert i andre eller tredje kvartal i år. Prisen er ennå ikke annonsert, men det er antatt at det ferdige produktet vil koste rundt 500 kroner.

Ta gjerne en titt på Vibease.com.

(Kilde: Penn Olson)

annonse