Tek.no

Nyhet

Newphone konkurs

24 Sept 2009 07:48

Selskapet hadde i fjor store ambisjoner og skulle doble omsetningen til 300 millioner kroner. Selskapet tapte imidlertid 29 millioner kroner før skatt i fjor og situasjonen har tydeligvis ikke bedret seg. I går gikk selskapet konkurs.

Jeg synes dette er synd, men jeg er redd for å snakke for mye med en journalist om dette, sier gründeren og daglig leder i Newphone, Otto Isaksen til Dagens Næringsliv.

Selskapet tilbød små- og mellomstore bedrifter mobiltjenester inkludert leie av telefon. Et av salgsargumentene var muligheten til å bytte telefon én gang i året.

I kjølvannet av finanskrisen har også Newphone hatt sine turbulente tider. I desember i fjor forsvant investor Arne Blystad ut, til fordel for Skagerak Venture Capital. Den nye eieren håpet da å doble omsetningen og så på finanskrisen som en unik mulighet.

Situasjonen har nå endret seg betraktelig. Hva som skjer videre med selskapet og kundeforholdene deres er imidlertid ikke avklart.

- Vi er veldig tidlig i prosessen enda, men mitt umiddelbare siktemål er å holde kundesenteret og linjene åpne for å se hva som kan bringes videre av selskapets virksomhet. Jeg er egentlig positiv til å gjøre forsøk på å redde mest mulig, sier bobestyrer Leif Petter Madsen i advokatfirmaet Wikborg Rein.

Les også
Newphone-kunder reddet?
Les også
Vollvik reddet fra konkurs
Les også
MTU Gruppen konkurs
annonse